2019-03-31

Inga blommor men mycket kärlek


Igår var det min och gubbens bröllopsdag och den firade vi med att gå ut och äta på kvällen. 

Men först gick vi en sväng på marknaden på dagen. Men några blommor köptes inte som jag alltid brukar få på denna dag. Men vi åker till Sverige om några dagar så det kändes som att slänga pengarna i sjön då. Så jag sa bestämt nej och nöjde mig med en kyss och bamsekram istället 😍.

På hemväg från marknaden köpte vi churros och satte oss på Sunny Corner där vi träffade Annica och Christer som satt där med. Vi åt upp våra churros till en varsin öl och gick hemåt sedan.

Vi satte oss på takterrassen och skålade in vår dag med lite bubbel och njöt i solen tills det var dags att duscha och göra sig i ordning för att gå och äta.

Vi gick iväg efter 19.00 då vi visste att restaurangen Patio Andaluz hade öppnat. Precis som förra gången vi var där gick det en man och spelade spanska låtar mellan borden. Kanske en aning högt men jag gillar stället ändå.

Vi tog olika rätter alla tre. Jag tog lammkotletter, bror min tog en stor stekbit från en tjur på och gubben slog till med en kalvfilé. Efter middagen blev det en varsin liten efterrätt till carajillon innan vi gick hem igen i mörkret.

Alla nöjda och belåtna.

 Fikonträd och vinrankor växer där inne i restaurangen.

Och så vi som firade 34-årig bröllopsdag.

11 kommentarer:

 1. Hur är det ens möjligt? 34 år ser ni inte ut att vara . ����

  SvaraRadera
 2. Grattis till er båda! Ni ligger ett år före oss :D

  Kram

  SvaraRadera
 3. Stort GRATTIS till er båda! Vilket härligt firande det blev :-)

  SvaraRadera
 4. Jaa kära v'nner det bliver som natt o dag-.Här har vi inga sådana aktiviteter- Jag tog en Rödbetssmörgås, det var gott som tusan- H'är har det snöat i dag, kallt som tusan.. Gunilla har varit här och tagit hand om min nota. När ni kommer kan vi väl taga en Pizza och vanlig öl- Här i Åby finns ju inte så mycket att välja på. Gu nilla sade att det är inget skönt ute hellee- 1730 är FKs match i kväll, Helsingborg väntar. Det ät väl bara att hålla tummarna. Att det kan vara sådan skillnad på våra orter. Det är ju inte 1000 mil emellann som man skulle kunna tro. V-lkommen till Sverige igen. kram,kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart vi äter hos dig någon dag och tack.
   Kram 😍

   Radera
 5. Stort grattis till er! Och vilket trevligt firande det blev!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Stort GRATTIS till er!!! 34 år... en fantastisk siffra! Välkomna hem till Sverige! Kram //Tina

  SvaraRadera
 7. Stort Grattis till er! Länge leve kärleken❤️

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 8. Jättestort Grattis till er båda!!! Kram och välgångsönskningar inför kommande 34 år.
  Välkommen hem till Sverige igen. =) Kram Carina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.