2016-11-10

En ny pärla

Även om man varit på en plats i flera år så kan man inte hinna och se allt. Igår när jag tvättat och hängt tvätten tog vi på oss gympadojorna när solen tittade fram. Vi strosade iväg neråt havet och blev så småningom fikasugna. Vid den stora playan La Zenia ligger en stor restaurang som har utsikt över havet. Den har vi aldrig besökt eftersom det alltid varit knökat med folk på sommaren när vi gått förbi. Men igår fanns det hur mycket platser som helst. Vi slog oss ner och tog en kopp kaffe och några churros. Dessa churros kunde vi varit utan, för dom var fabrikstillverkade och bara snabbfriterade i olja. Dom var inte stora heller som (riktiga) churros ska vara.
Sedan fortsatte vi vår lilla promenad med att gå förbi vårt hus och kolla runt där vi kommer att bo hädanefter när vi kommer hit.
Idag blir det en sväng till Torrevieja och advokaten om bara han hör av sig. Men han börjar väl inte förens 09.00 och vi går ju upp i ottan.7 kommentarer:

 1. Det är så fint där! Ni har väl tagit promenaden utefter klipporna bort till Campoamor? En riktigt fin promenadväg :-)

  Churros har jag bara testat en gång, tyckte det var på tok för sött. Men det är ju väldigt poppis här och säljs lite överallt.

  Lycka till hos advokaten!

  SvaraRadera
 2. Oj vad det låter h'ärligt, roligt att gå på upptäckarfärd ibland
  Mina tanter hade tur igår, Ingalills måg hämtade dem kl, 16,00
  för han var och hämtade sin hund uppe vid Torshagshuset, han är på ett hund.-dagis där.
  Ingalill undrade om det var värt pengarna. De betala 3000:- i månaden.
  Där finns ingen rastgård, så de får gå ut med hundarna, uppåt skogen
  vid dagiset för småbarnen. där du och jag var med Martin och Sophie, kommer du ihåg? Här är der 3- grader i dag, men blå himmel och sol.
  Kram till er båda från gammelbäggan.

  SvaraRadera
 3. Åh, det där känner man igen... Vi brukar bo alldeles nära där. Var där förra vintern och kommer åka i januari igen. Men jag längtar också efter att vara där på sommaren, det var ett tag sen nu!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Så härligt det ser ut! Och churros är ju så gott :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej,

  Ja det är alltid så trevligt att upptäcka nya platser, och ofta blir man ju lite hemmablind och går till de gamla vanliga ställena.

  Å Churros! Får tillbaka minnen från när vi bodde i El Puerto de Santa Maria och stod i kö med spanjorerna på söndagsmorgon och inhandlade churros :-) I Japan finns det liknande variant som också inhandlas på helgen av japaner.

  Ha det så gott!

  Mvh, Anneli

  SvaraRadera
 6. Så härligt. Jag blir allt lite avis på dig. Men njut! Kram Anette

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.