2016-11-02

Promenix

Vi är ofta ute och går och bara strosar runt. Igår på vår promenix såg vi ett gäng chi gongare nere på strandpromenaden.  Såg skönt ut under bar himmel med strålande sol. Min mamma höll på med chi gong i flera år och tyckte det var en jätteskön gymnastik för kroppen.
Sedan fortsatte vår promenad bort till den minsta stranden där vi alltid på sommaren brukar stanna i strandbaren för att ta något. När våra barnbarn är med brukar dom ta glass. Men strandbarerna åker väck förmodligen den sista veckan i oktober. För vi såg baren när vi kom ner hit i mitten av oktober men nu var den borta.

Nu hade vi varit ute och rört på oss ett bra tag så magen börjat kurra. Då gick vi svängen förbi engelskbaren som vi döpt den till och åt mat. Vi tog panerad fisk med pommes och ärtmos. Vi blev så mätta och dästa efter denna stora portion som serverades. Så det var med nöd och näppe vi orkade att gå hem den sista biten som var kvar.

6 kommentarer:

 1. Kära barn så trevligt, jaa jag älskade den gymnastiken. Det viktigaste var ju att man var med i huvudet och tankarna. Vilka portioner det är, skulle räcka till 3 personer, ha,ha.
  Jag har redan fått från Virginia också, där skickade Ruths dotter en bild.de firade Hallowen i går. Ruth underhöll på ett piano, Ruth berättade förra gången att i USA har de med sig mat, och samlas
  ha,ha då kunde jag haft med mig Lax. Så skönt att höra från er utomlands, hi,hi inomlands är de inte så flitiga.
  nu skall jag äntligen ta min frukost. kram från er Morsa och svärmor.

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt att bara strosa runt i det härliga vädret! Igår hittade vi också en kiosk som hade försvunnit. Eller förresten, den hittade vi ju faktiskt inte, den var borta :-D

  Ha en skön onsdag - ser ut att finnas goda möjligheter till det :-)

  SvaraRadera
 3. Vi promenerar också mycket! Det är skönt att bara strosa och slå sig ner på något ställe i solen :)
  Härligt!
  Ha en bra dag
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga dagar ni verkar ha! Njut på nu! Här råder full storm och iskalla regndroppar strilar ner, ohhh så glad man blir...blää!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 5. Huuu jag vet inte om jag hade velat kika in till dig i dag egentligen....;)
  Här är så kallt och det där ser så rackarns underbart ut så hälften vore nog.
  Våra vänner leijonen har precis kommit hem där nerifrån och de hade också haft det sådär underbart som ni har på alla bilderna.

  Kram kram och semestera på ni å tänk inte på oss som fryser o jobbar här hemma....;)
  Katarina

  SvaraRadera
 6. Ser att ni trivs och mår gott precis som det ska vara😄 Kommer ni på sikt stanna hela vintern, vi räknar med det så småningom men som det är nu så åker vi lite fram och tillbaka.. Njut av sol o värme och ha det gott..

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.