GLUTENFRI KLADDKAKA
100 gram smör
100 gram nougat
100 gram mörk choklad
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
2 ägg
1 1/2 dl glutenfritt mjöl
1/2 tsk fiberhusk
2 dl socker
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Bryt nougaten och chokladen i bitar och låt den smälta ihop med smöret på eftervärmen. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner dem i kastrullen. Knäck i äggen och blanda ihop till en slät smet.
2. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant.3. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 20-22 min beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt den svalna i formen. Servera gärna kakan med vispad grädde.
intygar att denna kaka är jättegod, tusen tack
SvaraRaderaMums vad gott kram
SvaraRaderaMen Mums vad gott. Kram Anette
SvaraRaderaMmm gott & vackert ❤️
SvaraRadera/Kram
Lät hur gott som helst, och såg ännu godare ut :-) Sådärja. Nu har jag dräggel i tangentbordet igen... ;-)
SvaraRaderaSåg verkligen god ut :)
SvaraRaderaKram
Perfekt med ett glutenfritt alternativ. Kladdkaka är så gott.
SvaraRaderaVisst är det så att kladdkaka går alltid hem. Gärna med vispgrädde och bär till. Bra med recept som funkar för de som inte tål Gluten.
SvaraRaderaHoppas de dina löser datorproblemet.
Kram Kamilla
Hur gott som helst! Kladdkaka är en klar favorit:) Önskar dig en fin kväll..Kramiz
SvaraRaderaWoow, vad smarrigt! Måste tyvärr avstå allt gott ett tag så jag kommer i kläderna. Fniss! Kraaam Pia
SvaraRadera