2019-01-24

Åt inte hemma


Höll på med att organisera i garderoberna halva dagen. Flyttade om på kläder och stoppade undan skor. Och när jag var klar kom jag fram till att jag behöver lite mera galgar och en sådan där plastlådemojäng till som jag köpte. Såg att jag kunde klämma in en till i den ena garderoben, och jag kan lätt fylla upp de lådorna med.

Under tiden höll gubben på i vardagsrummet med att ta bort ett gammalt uttag för fast telefoni som suttit mitt på rumsväggen sedan vi köpte huset. Dom som bodde innan hade fast telefon, men det är inget som vi ville ha. 

Sedan gjorde vi oss i ordning för att åka iväg och käka på Wokrestaurangen som ligger vid Rondellen till Mil Palmeras. Vi har aldrig varit där innan, men det var stort och gott om plats för oss. Det blev fisk och skaldjur för hela slanten för mig. Det är lätt att det blir julbordsvarianten på tallriken när man är på sådana här restauranger tycker jag.

När vi kom hem blev det en snabbtitt på datorn innan vi hoppade i säng.

10 kommentarer:

 1. Det finns alltid något att fixa med om man vill . Jag fortsätter snora och nysa så jag fixar ingenting idag . Det orkar jag inte . Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att slippa laga mat ibland och bara få bli serverad istället. Såg gott ut men inte som ag hade föreställt mig när jag läste wok. Haha Trodde det skulle vara lite mer sånt. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Som husägare finns det alltid något att pyssla med oavsett om man bor i värmen eller inte.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Den där restaurangen har jag kollat in, fast aldrig kommit till skott. Såg gott ut! :-)
  Vi har haft fast telefoni, när vi flyttade ned fanns det inget annat sätt att få internet än via den fasta linan och adsl. Nu har vi sagt upp det, men uttagen finns kvar. I och för sig sitter inte våra mitt på väggen :-)

  Ha en braig dag!

  SvaraRadera
 5. Skönt att få ordning i garderoberna. Håller på med samma sak, plus att jag sorterat ur en massa sparade papper ur pärmar. Börjar man och ser hur bra det blir är det lätt att fortsätta.
  I slutet av 80-talet hyrde familjen hus i Mil Palmeras under 14 dar. Underbart ställe!

  Lycka till med garderoberna.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. Där har vi också varit och ätit och de har jättemycket gott :)
  Visst är det skönt att få ordning och organisera i garderoberna!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Mycket gott på den Woken :)
  Då vi var där fanns även ostron, vilket jag gillar.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Mums så gott och trevligt!
  Förvaring kan man aldrig få för mycket av! Skönt med organiserad garderob! Jag rensade också rejält för ett par veckor sedan och tanken är att vi ska ändra om själva förvaringssystemet så småningom, inne i garderoben, som är av "walk-in-closet" typ.
  Tack rara du för orden om vårt hem! Vad glad jag blir! Jag är ju inredningsnörd och lägger en hel del tid på att fixa hemma, och jag mår så bra av att få hålla på med det.
  Kram och ha en fortsatt fin torsdag!
  /Maria

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.