2019-01-05

Plockade bort julen

Vi var mest hemma igår och fixade lite med både det ena och andra. Men vi var iväg en sväng till Villa Martin och skulle fika med ett par kompisar på ett nyöppnat café. Men det hade inte öppnat ännu utan hon siktade på lördagen (idag) istället.

Men idag blir det inget cafébesök för idag så blir det marknadssväng istället.

Men som sagt, när vi kom tillbaka från vår lilla biltur satte jag igång och plockade bort julen. Nu hade jag inte plockat fram drösvis med julsaker. Men det lilla som var ville jag nu få väck. Så när jag pysslade med det pysslade gubben i trädgården med sitt. Det blev en sväng med snabeldraken med innan jag kände mig nöjd med mitt inomhus göra.

När vi åkte från Villa Martin blev det en snabbsväng in på Mercadona för att köpa dagens middag också som fick bli skaldjur. Kokta musslor, räkor och vitt bröd och hemmagjord aioli.

Grabben ringde på Whatsapp och vi pratade en stund och tittade på Amelia samtidigt när hon for fram på golvet som en torped hemma hos dom. 

Sedan blev det tv-kväll med På Spåret och en bra film som jag tyvärr somnade till och vaknade upp till slutvinjetten.


Skaldjur är mums.

6 kommentarer:

 1. Plocka bort julen tänkte jag börja göra så smått här i helgen också. Jag börjar känna mig lite less på tomtar och glitter nu. Skaldjur är verkligen gott, riktigt smaskigt. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Märkligt med ett nyöppnat café som inte hade öppnat`;-)
  Plocka bort julen? Aj, aj, aj. Tjugondag Knut är inte förrän nästa söndag! Tjuvstart!!! (Säger hon som är superduktig på att skjuta upp saker så långt det bara går... ;-) )

  Ha en härlig dag! Hoppas värmen tar sig lite under dan... :-)

  SvaraRadera
 3. Det är kul när julen kom och skönt när den är över! Kram

  SvaraRadera
 4. Vi brukar plocka bort julen som i dag eller i morgon men kanske väntar vi in Knut denna gång. Skaldjur är alltid gott fast inte just musslor dock...

  Kram och ha en härlig lördag!

  SvaraRadera
 5. Skaldjur är så gott.
  Jag har inte orkat städa bort julen än. Kram.

  SvaraRadera
 6. Så gott med musslor! Julen har jag plockat bort här i Sverige, men jag har kvar den i Spanien, men så fort vi kommer ner åker den bort där också :)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.