2019-01-17

Då var dom igång


Har berättat tidigare att vi skulle lägga nytt golv på takterrassen och göra om väggarna där igen, och igår kom dom och satte igång.

Väggarna som vi redan gjort förra året var ett riktigt fuskjobb. Och med facit i hand borde man ha fattat det när det var så billigt. 

Men nu gör vi om och gör rätt från början. Eller vi och vi det var väl att ta i. Utan killarna som gjorde grunden till vårt fina kök det är dom som gör allt på takterrassen nu.

Dom gör takterrassen i två omgångar så att vi slipper konka ner alla stora krukor och möbler. Så först på morgonen hjälpte vi dom med att flytta alla saker till den ena halvan av taket. Sedan monterade dom ner vår stengrill, sådär busenkelt som man inte fattar hur det gick till.

Sedan åkte de stora maskinerna fram och dom började att bila loss klinker i parti och minut.

Vi skulle jobba på eftermiddagen och åkte iväg när dom höll på som bäst där uppe.

Vi var hemma 3 timmar senare igen och då låg redan asfaltsmembranet på golvet på den delen som dom började med.

Ja, dom sitter inte och rullar tummarna och petar sig i naveln när man är hemifrån. Det här är grabbar som gör det dom ska här och nu.


10 kommentarer:

 1. Vad bra att ni fått tag på pålitliga och duktiga hantverkare. Kan förstå att det kan vara svårt när man bor i ett annat land. Och framför allt när man pratar ett annat språk. Det blir roligt att få se det färdiga resultatet. Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev! ;-)
  Det är himla bra när man hittar bra "gubbar" som man litar på och vet att dom gör ett bra jobb!

  Ha en fin dag - även om molnen är här just nu :-)

  SvaraRadera
 3. Kommer bli kanonfint det där :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att behöva göra om en sak, man redan gjort något åt. Men skönt att få det riktigt gjort nu! Härligt med egen takterrass!
  Ha en fin torsdag! Jag började min med att skotta snö i drygt en timme ;) Men jag gillar att skotta, så det är helt ok. Speciellt nu när jag har tid!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 5. Det är skönt att det är på gång antar jag och med den takten är det snart klart .

  SvaraRadera
 6. Hejsan mittb lilla solsken, så underbart att Jobbarna bara inte petat sig i naveln,. För det var en hel del som De skrapat fram. Hurra för dessa killar, som Ni har nu "toppen bra hjälp som jag förstår..
  Min gubbe från Cuup har varit här nu, Min mat verkar OK denna gång. Tänker på din brorsa, han har unte bara gamla tanter att hjälpa. Nu skall ju Martina flytta också, detvär inga problem säger Pera. Vilka
  bra barn min Gubbe och jag har fått, Puss och kram från den gamla tanten i Sverige.

  SvaraRadera
 7. Skönt att det blir gjort och av duktiga hantverkare. Kram Eva

  SvaraRadera
 8. Så bra. Då har ni hittat rätt bland hantverkare. Så fint det kommer att bli. Kram.

  SvaraRadera
 9. Jag hann tänka men väggarna gjorde ni väl nyss innan du skrev det själv. Så irriterande med ett fuskjobb men det brukar vara så att man får vad man betalar för. Bra att ni har en pålitlig firma denna gång så att det blir ordentligt gjort.

  Kram

  SvaraRadera
 10. This website can live streaming , you can join at my site :
  agen judi online terpercaya
  Prediksi Bola

  Thank you
  agenpialaeropa.org
  gamesonline.ga
  beritasemasaterikini.com

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.