2019-01-23

Sådan tur


Det kan man säga att man har när man får köpa sittkärra och en bilbarnstol för 50€ av en väns kompis som bor här nere ibland. Vi har haft turen att kunna låna detta innan av en annan vän, men ville gärna ha eget. För någon gång kanske det hade krockat med lånandet och att deras egna barnbarn är här samtidigt som våra. Så nu slipper vi att låna och våra barn slipper att släpa på dessa grejer. För man har ju nog med sina egna småknoddar när man reser.

Vi åkte iväg en sväng till Chinoutiken också för att köpa doftpinnar till rummen. Jag brukar placera ut på toan, sovrum och altanen här hemma. Tycker dessa luktar lagom och räcker så länge som det står också.

Det blev en plastlådestapel med som jag ska ha i garderoben med alla mina skor i. Jag har en del sommarskor som till slut ligger lite huller om buller i garderoben. Det finns inte så mycket förvaringsutrymmen, så det är bra att organisera lite smart. Och det tog sin lilla tid innan jag kom till skott med det. Bästa köpet.

 Den gröna är ny för mig så jag hoppas den luktar lika gott som dom andra.

Den här blir toppen i garderoben.

8 kommentarer:

 1. Jag förstår att det är skönt att ha bilstol och vagn där nere. Underlättar för många ;)
  Vi har faktiskt en egen bilstol hemma här i förrådet. Mina döttrar med barn, har inte körkort och då är det skönt om jag skulle behöva hjälpa dem, att bara sätta i stolen i bilen och hämta upp dem. Vi har även en sulky-vagn både här hemma och på Smögen "utifall att". Ibland kanske de inte har vagn med hit och så vill man gå en promenad t ex. På Smögen är det skönt med en smidig vagn, istället för deras vanliga större som de har med sig.
  Skönt att få ordning på skor i garderoben, de brukar ha en tendens att hamna huller om buller...
  Kram på dig och ha en fin lill-lördag!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Skönt att slippa släpa med så tunga saker när barnbarnen kommer ner :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken fin röd vagn och bilbarnstolen har ju också en liten röd detalj - fina fynd! :-)
  Smart med skoförvaringen också. Känner igen det där med huller om buller i garderoben, även om jag inte har så många skor att hullra-om-bullra med så lyckas det ändå :-D

  Ha en fin lill-lördag!

  SvaraRadera
 4. Igår var en bra dag att fixa lite så tråkigt som vädret var. ��

  SvaraRadera
 5. Fina fynd till bra priser. Jag tycker också om att ha doftpinnar i hallen och i badrummet. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 6. Men ååååå...jag vill me ha barnbarn så jag får köpa grejer som är bra att ha..;)
  Skämt å sido...vad smidigt för era barn att slippa släpa och skönt att veta att de små åker säkert.

  Å den där vinstocken....haha va tokig du är...det ska bli kul att följa hur den växer och det är allt tur att ni har butiker som säljer på flaska så ni slipper vänta på trampandet..;) Ser allt en av våra favvisar där på hyllan... siglo den i jutesäck. Den köpte vi jämt förr...när vi var i Spanien förrförra året köpte vi just den eftersom den var så himlans mycket billigare där än hemma...;) Trampa på nu så ni kan njuta i kvällssolen...;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 7. Så bra att ni kunde köpa vagnen och bilbarnstolen, för visst är det skönast att ha eget när de kommer ner :)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.