2020-01-01

Årets sista dag


Gubben kände sig lite bättre men lite matt när han vaknade igår morse. Så vi tog oss lite luft 😉 (sträckan till parkeringen) och lånade dotterns bil för att kunna uträtta några ärenden.

När vi sedan kom tillbaka hem igen hade även barnbarnen och deras föräldrar kommit tillbaka från sin lilla ytflykt. De hade varit och grillat korv med några vänner i Abboreberg.

Nyårsafton löpte sedan på i ett lugnt tempo. Vi blev bjudna på surf and turf som mågen lagade till. Drack ett supergott rödvin till som var Amrekanskt. Det var första gången som jag och gubben åt den här rätten och vi tyckte det var jättegott. Vi fikade och åt glass och spelade lite spel för att tiden skulle bli dags att skåla in det nya året. Men vi var trötta alla fyra och barnbarnen hade somnat. Så vi sa Gott Nytt År en halvtimme innan det var dags till varandra och gick och lade oss. 
6 kommentarer:

 1. Gott Nytt År Carin! Önskar er en riktigt bra början på det nya.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. God fortsättning :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Lät som en mysig nyårsafton, men att ge upp en halvtimme innan målgång? ;-) Fast å andra sidan kommer det nya året oavsett om man sover eller är vaken :-D

  Ha en fin inledning av 2020!

  SvaraRadera
 4. Vilken bra afton ni fick och så skönt att gubben din kände sig piggare!

  Gott 2020 till er :D

  SvaraRadera
 5. Tittar in och önskar dig ett alldeles makalöst 2020!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Önskar en fin fortsättning på det nya året... Nu på hemväg till paradiset igen förstår jag..Lite svalare temp nu,men jag har beställt sol och värme tills vi åker ner så det kommer:)) Kramizar

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.