2020-01-09

Nu åkte den bort


På vår lilla toa finns eller rättare sagt fanns det en bidé som inte användes alls. Jo, jag hade faktiskt toarullar i den, så att det var nära till hands om toalettpappret skulle ta slut när man satt där.

Men igår tog vi oss en sväng upp till vår järnhandel i La Florida för att köpa grejer så vi kunde plugga vattenrören som gick till bidén. För man vill inte ha någon vattenläcka på toaletten. När vi ändå var ute i solen så tog vi oss en cortado på Waldemars innan vi gick hem igen.

När vi kom hem började gubben med en gång att skruva bort bidén. Och när det var klart tog jag och lyfte ut den på gården så länge. Gubben gjorde klart allt som gick att göra klart på toaletten.

Idag ska vi köpa ett täcklock till avloppet och titta på någon liten bänk eller hylla som kan ställas där istället nu där bidén stod tidigare.


Precis som en järnaffär var förr när man var liten. Det fanns nästan allt.

 En cortado i vintersolen.

 Alla toarullar borttagna och snart åker den bort.

 Och där ställde jag den innan den åker ut på gatan i grovsoporna.

Bra mycket bättre utan den.

7 kommentarer:

 1. Ett tag skulle det vara bidé i alla badrum men jag tyckte mest den var i vägen. Bra val att ta bort den och använda ytan bättre.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det var ju bra att ni kunde få lite större yta i badrummet, istället för att ha något stående där som man aldrig använder. Det såg nästan ut som ett fågelbad där ute på trottoaren, haha.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Bidé har ju ofta en tendens att ta upp värdefull yta i små toaletter.
  Skönt att bli av med den :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Snyggt jobbat! Vi hann avbeställa vår inplanerade bidé i lägenheten eftersom vi köpte när det var typ halvklart. Kan inte påstå att jag har saknat den :-)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Åh, där ser man hur olika man kan tycka...., hade älskat att ha en bidé. Har så besvärliga fötter, går utmärkt att tvätta dem i en bidé, lagom höjd höjd för mig. Men, min man vill absolut inte ha en bidé, "gammaldags" säger han. Hoppas ni får en fortsatt bra vecka. Hälsa din mamma när ni hörs.
  Kram Tummelisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och detsamma till dig. Hälsar till mamma från dig när jag pratar med henne nästa gång.

   Radera
 6. Jag tror aldrig att jag sett en bidé som blivit förvaring för toarullar!!?? ;) ;) =) Smart idé, och lite kul på något vis ;):)
  Skönt ändå att få till lite mera yta. Du hittar säkert en ny toarulleförvaring som är lite smidigare ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.