2020-01-25

Det blev lite ändring


Igår var det en jobbdag fram till middagen ungefär helt okej när det är fredag. På hemväg åkte vi förbi Lidl och gick in och handlade frankfurterkorv som de säljer.

När vi kom hem undrade grannen om de kunde få titta på vårt golv igen på takterrassen. De ska nämligen lägga nytt på sitt tak och har inte riktigt bestämt sig vilka plattor de ska ha. Husen som vi bor i är över 20 år gamla så det kan vara dags att göra sådant. Vi är glada att vi gjorde detta med en gång. Vi har grannar som fick in vatten i huset när vi hade ovädret i höstas. Men de har nytt tak nu och inget läckage heller nu när vi haft detta oväder.

När grannen gick in till sig kom det ett sms från Chatarina. Hon undrade om vi ville gå ut och äta med henne inne i Torrevieja. Hon skrev, -Jag vet att ni inte brukar vilja gå ut och äta men frågar ändå om ni har lust. För jag har fått godkänt på min sista tentan och är klar med kursen för Fastighetsförmedling och tänkte fira. Såklart man vill följa med och äta då och fira detta. 

Så in i duschen och fixa till sig, för klockan 17.30 stod Chatarina utanför hos oss med bilen. Vi åkte först hem till henne och tog ett glas vin och lite tilltugg. Sedan tog vi en taxi in till stan och åt mat. Vi åt på Muelle inne i Torrevieja och vi tog inte fisk eller kött utan vi tog en varsin pizza alla tre. Chatarina och jag orkade inte äta upp våra så vi tog en doggybag till våra halva pizzor som var kvar. 

Gubben och jag var hemma igen vid 00.00 med en pizzakartong under armen. Vi stupade i säng bums och idag har vi slagit rekord i sovmorgon. Men någon gång ska väl vara den första för oss också. Vi åt frukost 11.15 eller det kanske heter brunch då.5 kommentarer:

 1. Vad skönt att kunna sova länge nån gång :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Bra med doggybag. Ja tänk att sova så länge. Här vaknas det vid 07.00 :-) Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Klart att ni skulle hänga med ut och fira när sista tentan var i hamn. Pizza är min favoriträtt men jag orkar sällan mer än halva. Då är det bra att man kan få en doggy-bag.

  Kram och ha en härlig lördag!

  SvaraRadera
 4. Men så konstigt... Blogspot verkar inte vara kompis med mig just nu... När jag går in via chrome så är det senaste inlägget som kommer upp överst från den 22/1. Jag har trott att du har pausat ett par dagar... Fler blogspot-bloggar har varit dumma.

  Pizza är inte dumt det! Undrar om det blir en lunchpizza för oss idag :-)

  SvaraRadera
 5. Det är skönt att kunna sova länge ibland. Och mysigt att få äta ute ibland också.
  Och slippa stå vid spisen varje dag. Även om man är en så duktig kock som du.
  Kram Carina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.