2020-01-24

Då har jag testat


Torsdagen visade sin fina sida av vädret den med. Med en sol som tittade fram emellan åt när molnen drog förbi. Temperaturen kom t.o.m. upp runt 16-17 grader, så det fanns inget att klaga på.

Jag hade en tandläkartid vid 10.00 tiden. Jo, jag vet att jag skrev att tandläkarbesöken var överstökade. Men denna tid var till tandhygienisten. Jag har en framtand som alltid varit missfärgad och jag har inte tänkt så mycket på det. Utan det är så jag sett ut min mun i alla år, it's me helt enkelt . När det gick bort en flisa nyligen på den tanden och tandläkaren fixade till den, så sa hon till mig, -du kanske skulle försöka bleka upp den lite. Njaaaa, det vet jag inte, svarade jag. 

Men igår så satt jag där hos tandhyginsiten och skulle göra en blekning på mina tänder. Ja, det blev inte bara framtanden, för skulle jag nu testa detta för första gången, så kunde jag ju göra rubbet, tänkte jag. Jag var väldigt noga med att säga att några bländvita tänder ville jag absolut inte ha. Utan det skulle se naturligt ut. 

Det var inte så jätteskönt att sitta med den där grejen som ska hålla bort läpparna från tänderna. Började tänka på det där sällskapsspelet Speak out när jag satt där i stolen. Tur att jag inte såg mig själv i spegeln just då, då vet jag inte hur det hade slutat.

Hur blev nu resultatet kanske ni undrar. Jo, min framtand blev vitare än den varit tidigare, men den har fortfarande en viss skillnad i färg mot de övriga tänderna. 

Så jag blev nöjd, men tandhygienisten sa att jag skulle tänka på det om jag kanske skulle testa igen och bara bleka bara framtanden en gång till. Det skulle inte kosta något utan var helt gratis. Det var även gratis om jag ville göra om alla mina tänder igen. Om jag nu tyckte det blev för lite blekning på dem.

Ja, vi får se hur jag gör. Som det känns nu så är jag nöjd med resultatet. Men man kan ju ändra sig när man fått lite betänketid.

Någon förebild har jag inte, för det glömde jag helt bort att knäppa.

Den har varit mycket mörkare tidigare än vad den är nu.

6 kommentarer:

 1. Ser bra ut :)
  Ha en fin dag
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det ser väldigt bra ut. Jag hade möjligen testat att bleka framtanden en gång till men inte övriga. Vissa blekmedel är starka så en viss försiktighet kan vara att rekommendera.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Klart du ska ta framtanden igen nu när det inte kostar något. Då blir det kanon! Fast du var säkert fin förut också.

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Så fint det blev! Jag har också en framtand som är lite missfärgad men aldrig vågat testa....kanske ska bli lite modig nu då :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Lite skiftningar är bara naturligt. Och naturligt är snyggt. Fint resultat. Kram.

  SvaraRadera
 6. I think this is a really good article. You make this information interesting and engaging. You give readers a lot to think about and I appreciate that kind of writing.
  hur får man vita tänder

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.