2020-01-20

Nu har vi regn


Igår tog jag och gubben oss en promenad för att sträcka på benen lite. Det var ingen direkt värme ute och molnen hängde tunga över oss när vi gick. Men regnet var inte lovat förens vid 15.00 tiden så det var bäst att passa på. För nu ska vi visst ha riktigt skitväder i ett par dagar.

På hemväg gick vi förbi hos Mats och Ulrica och knackade på. Vi hade sådan tur så vi fick nybakad sockerkaka till kaffet som Ulrica precis tagit ur ugnen. När vi suttit och pratat ett tag tackade vi för oss och gofikat och började gå hemåt till Casa 66 innan ovädret skulle bryta ut.

Grannen kom över med 2 st. böcker som de läst ut. De var av Roslund & Hellström båda två. Såg på Viaplay att det börjat en ny serie "Box 21" som är en av deras böcker. Gjorde en liten research på nätet och såg att de ska göras totalt fyra tv-serier av deras böcker. Jag själv tycker det jag läst och lyssnat på av dem har varit bra. Får se om man tycker lika om tv-serien när man ser den.

Precis som utlovat började regnet att komma vid 15.00 och sedan har det ökat till och från i stort sett hela kvällen och natten.Svart som sjutton på himlen.

7 kommentarer:

 1. Vad trevligt med lite fika innan ni fortsatte hemåt :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så skönt att ni kom ut innan regnet började. Sedan var det inte det sämsta att bli bjudna på nybakad sockerkaka.

  Kram och ha en fin måndag!

  SvaraRadera
 3. Ja, nu är det ett par dagar med grå himmel och regn :( fast solen är snart tillbaks igen som tur är, för visst tröttnar man snabbt på molnen!
  Så gott med nybakt sockerkaka :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. När ni får regn brukar vi få sol och tvärtom. Det stämmer nu också för vi ska få sol i några dagar och nederbörd på Fredag. Lustigt det där.
  Ha en inne mys dag nu i regnet och passa på att läsa de nya böckerna.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Ajdå... Vädergubbarna hade tydligen rätt den här gången. Tur att du har ett par olästa böcker att roa dig med :-)

  SvaraRadera
 6. Mysigt att kunna slinka inom goda vänner under promenaden. Kram.

  SvaraRadera
 7. Så trist med regn några dagar... men samtidigt kanske det behöver regna emellanåt ;)
  Vi började se den där serien, Box 21 igår faktiskt. Verkar vara riktigt bra. Fanns bara två avsnitt, så vi får vänta på två till som kommer på fredag om jag fattade mannen rätt ;)
  Så goda kycklingrullar du gjorde! Och så vackra buketter du köpte! Härligt!
  Så måste jag säga att kuddfodralen i soffan var riktigt fina, de gyllengula. Härlig färg och vackert mönster.

  Ha nu en fin tisdag oavsett om det regnar eller inte... vi hade 7,5 grader varmt redan nu på morgonen... I slutet av Januari.... galet...
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.