2020-01-11

Undra vad det kommer bli


Igår när vi gick ut på promenad fick vi se att vårt grönområde precis utanför höll en traktor på att skövla bort. Det är ett område som alla hundägare har gjort små gångar och belagt gångarna med kantsten som de hittat när de rastat hunden. En del har ställt ut sina gamla växter som de kanske bytt ut mot nytt hemma. Några har gjort små planteringar med sten runt om.

Jag själv tycker att det ser rätt charmigt ut istället för att ha ett grönområde med ingenting. Hade kanske varit ännu vackrare om kommunen gjort en park med gångar. Men en del sådana parker har en tendens att glömmas bort här har man sett när man är ute går. Och vi såg faktiskt gamla bevattningsrör som kommit upp där traktorn skövlat. Men när hundägarna tagit över parken glöms den inte bort. Utan bidras med en sten då och då för att förlänga eller skapa nytt. 

Men nu verkar detta vara ett minne blott och något nytt ska det med säkerhet bli här på plätten. Kanske nya hus, för byggs görs det överallt där det finns en liten ledig plats.


Vi får se vad som blir.

3 kommentarer:

 1. Lite synd på grönområdet för sådana behövs också. Det ligger väl nära till hands att misstänka att något kommer att byggas.

  Kram och ha en trevlig lördag!

  SvaraRadera
 2. Men vad tråkigt för dom som bidragit till att hålla det där strövområdet lite i gott skick. Spännande att se vad det kommer att bli! Förmodligen nya hus...

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Även om det finns behov av fler hus så är det lite tråkigt när det byggs överallt.
  Det kan ju vara lite mysigt med små grönområden tycker jag.

  Kram Carina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.