2020-02-02

Det blev marknad


Jodå, vi kom iväg på en marknadsrunda igår. Vi skulle väl inte ha något egentligen. Men det blev både blommor, kyckling och någa nya kuddfodral. Vem kan motstå nya kuddfodral när de bara kostar 1€, nej inte jag i alla fall.

På hemväg träffade vi vännerna på Sunny Corner och satt och bubblade en massa. När man har trevligt rusar klockan iväg som vanligt. Men efter några timmar var det dags att bryta upp och var och en gå hem till sitt.

Vi gjorde en enkel middag som vi tog med oss upp på takterrassen och satt där sedan ett bra tag. Tog även en liten sen siesta i solstolen ett tag innan vi gick ner och fixade kaffe och spelade ett parti kort innan vi slog på dumburken.

Jag missade mello för vi körde maratonrace på en serie. Men har läst och hört att det var lite blaha, blaha. Har lyssnat på låtarna som gick vidare och även de till andra chansen. Robin Bengtssons låt var bra, tyckte jag.

Kyckling med tillbehör fick bli middagen.

 Snart dags att byta i soffan.

Lördagsbuketten en enkel tulpanbukett.

4 kommentarer:

 1. Snygga och prisvärda kuddfodral samt en vacker bukett. Tycker att tulpanerna hos er ser större ut men det är kanske inbillning...
  Låtarna igår var verkligen inga sensationer men Robin Bengtssons var helt okej i alla fall.

  Kram och trevlig söndag!

  SvaraRadera
 2. Tiden går fort när man har roligt :-)
  Jag har fortfarande inte hört eller sett ett enda dugg från Schlagern... Lite olikt mig :-D

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 3. Det var inga jätteroliga låtar så du missade infet. Kram.

  SvaraRadera
 4. Gillade också Robin Bengtsons låt. Och The Mamas låt. Så i mitt tycke var det ovanligt bra utdelning med 2 bra låtar. Annars kan det vara svårt att hitta någon bra låt alls i hela tävlingen vissa år.
  Fina kuddfodral för ett jättebra pris.
  Och fina blommor också.
  Kram Carinaå

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.