2020-02-28

Jösses vad med bilar


Åkte iväg på jobb redan 04.30 igår för att vara hos kund tidigt och att vi skulle hitta mitt inne i centrala Madrid. Innan vi kommit in i själva Madrid började morgonköerna att slingra sig. Stod upp till +8 minuters tillägg på googlemaps som visade rött på många sträckor in till kärnan i Madrid.

Det är jag som är kartläsare 🤔😥😯 när vi åker någonstans och jag navigerade oss bara fel en enda gång igår och det kändes bra i denna djungel av bilar precis överallt. Men vad gör det om vi åker fel som gubben brukar säga, det är bara att börja om på ruta ett igen enl. navigatorn.

Men som sagt, vi kom fram enl. avtalad tid och en plats att parkera på hittade vi med fast det var på den smalaste gatan i stan kändes det som.

När vi sedan skulle ut ur stadskärnan igen gick det som en dans även nere i tunnelsystemen som var kilometerlånga och gps-signalen försvann i ett kör.

Så nu har jag varit i Madrid fast en väldigt kort stund. Men jag vet att staden har mycket vackra sevärdheter som inte blev något av denna gång. Men vem vet det kanske blir en annan gång.


Såg solen sakta gå upp i ryggen på oss.

 Så började det stocka på sig med trafiken.

 Och mer blev det.

 Ju närmare vi kom stadskärnan.

 Vackert hus på vägen.

 Så var vi framme nästan. Skulle bara en bit ner på denna breda 😬 gata.

 Såg en vackert kyrktorn långt ner på gatan.

Men vi vände och åkte hemåt igen.

Och hemma där vi bor kan det också bli trafikstockning.

6 kommentarer:

 1. Madrid är en vacker stad, men jag skulle vägrat att köra i där :) Men ni kanske hinner stanna lite längre där vid ett annat tillfälle!
  Kram och trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Skulle gärna åka dit fast då utan bil :)
  Blir småstressad bara man ser bilderna, haha
  Kram

  SvaraRadera
 3. Oj vilken hemsketrängsel! Duktigt av dig att greja kartläsningen. Synd att ni inte kunde stanna längre, det är en fantastiskt fin stad :-)

  Ha en fin start på helgen!

  SvaraRadera
 4. Vad synd att ni inte kunde stanna en dag extra och uppleva lite mer av staden. Men det blir väl fler tillfällen.
  Ha en avkopplande och skön helg nu.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Det var mycket trafik där men säg var det inte kan vara det. Madrid verkar i alla fall vara en väldigt fin stad som jag gärna skulle besöka.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Ser ut som i Stockholm med trafiken...kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.