2020-02-14

Tur att det finns


Hjälp när det verkligen behövs. För det är inte lätt att få upp något till översta våningen när det inte kommer in den vanliga vägen.
Just så var det igår när vi var på jobb. Men då kan man beställa hjälp så kommer grabbarna som har kranar som sträcker sig oändliga meter upp i luften. 

Nu har detta bara hänt mig 3 gånger sedan jag börjat jobba. Så jag ska inte klaga på för små hissar, smala trappor eller alldeles för små ingångar till hus eller lägenheter. Men lite smalt och smått bygger de allt när de bygger här.


Tur att de finns hjälp.

6 kommentarer:

 1. Ja jag har sett på olika mäklarbilder från Spanien att även rummen i lägenheterna ofta är väldigt små.
  Och det brukar inte vara några stora kök heller. Men oftast otroligt fina terrasser. Förstår att man prioriterar dom eftersom man lever en större del ute i det härliga klimatet.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Ja, tur att hjälp finns! I går var jag till bygghandeln och fick ett hyllplan tillsågat till 160 cm längd. Jag hade min dramaten och trodde att hyllan skulle få plats. Det fick den också men det var närapå omöjligt att dra/styra och jag tänkte att det går aldrig att gå en km på det här viset. en jag ger mig aldrig. Efter tjugo vinglande meter stannade en taxibil och frågade var jag bodde. Jag sa det och han klev ur, tog resolut hyllan och packade in den tillsammans med dramaten och sa: Hoppa in! Jag gjorde som han sa och han körde mig ända hem! Vilken hjälte! Jag var så glad, han fick en guldstjärna i himlen!

  Hjärtekram idag från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Ja, det är verkligen tur att hjälp finns att tillgå. I centrala Amsterdam flyttas många möbler ut och in på det viset. Trapporna är så smala att det inte fungerar den vägen.

  Kram och god alla hjärtans dag!

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat med mottagandet av den soffan (eller vad det nu är)
  Ha en fin fredag
  Kram

  SvaraRadera
 5. Verkligen tur att det finns såna!

  Och apropå hjälp: Vi köpte snurror igår och nu på morgonen har vi inte sett till en enda fågel på terrassen. Det brukar komma mängder vanligtvis. Stort TACK för tipset!

  Ha en fin Alla Hjärtans Dag!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.