2020-02-09

Inget planerat = KulIgår var det marknadsdag och nya blommor behövdes till hemmet, för de gamla tulpanerna sjöng på sista versen. Vi gick inte hela marknadsrundan utan gick raka vägen ner till blomförsäljaren och köpte två nya buketter med tulpaner.

Sedan hade vi bestämt träff som vi brukar på Sunny Corner för en marknadsöl med vännerna. Vi satt som vanligt ett bra tag och bubblade med varandra innan det var  dags att bryta upp och gå hem till sitt.

På kvällen hade gubben och jag bestämt att äta med Chatarina innan hon ska åka hem en sväng till Sverige. Så vi gick ner till Nautilus som vi bestämt med henne vid 18.30. Det var inte alls mycket folk på restaurangen som det är sommartid, då man knappt har chans till ett bord om man inte beställt i förväg.

Satt länge och åt och pratade om både ditten och datten innan vi bestämde att nu var det dags att resa på sig. Men där tog inte kvällen slut, utan det blev så att vi fortsatte kvällen på The Abbey Tavern.

Det var ett liveband som vanligt som spelade och det var väl inte det bästa jag har hört men inte heller det sämsta. Vi satt där länge och hade det trevligt med en massa babblande och så kollade vi in folk, som kan vara väldigt skoj när en del blir lite väl överförfriskade och alla hämningar släpper.

Så när huvudet närmade sig kudden hade klockan redan blivit söndag (02.30). Så kan det bli ibland när oplanerade saker kommer på en.


Nytt på bordet.

Inte mycket folk för att vara en lördagskväll.

Så tittade månen fram. Men det är väl idag den är som fullast🤔😁 tror jag. 

5 kommentarer:

 1. Vilken trevlig lördag det blev för er del!

  Kram och ha en fin söndag

  SvaraRadera
 2. Låter som en rolig Lördag. Man mår bra av lite omväxling.
  Fint på ditt bord igen också. =)
  Ha en härlig Söndag nu.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Så länge dom oplanerade grejerna är sådär trevliga så gör det ju inget alls att dom ramlar över en :-)

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 4. En kväll man inte glömmer i första taget. Roligt när det blir som det blir. Kraaam Pia

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.