2020-12-27

Ljus på Casa 66

 

Lite kylig morgon hade vi igår. Det var bara +5 när jag gick upp. Men man behöver inte gå ut förens solen tittat fram och värmt upp moder jord lite mer. 

Så gjorde vi igår i alla fall. För det tog lång tid innan fötterna lämnade startblocken här hemma. Men har man inget att passa och kan bestämma sin dag precis hur man vill, så går det jäkligt bra faktiskt.

Men när vi äntligen tog klivet utanför dörren så var vi ute tills solen hade gjort sitt för dagen. Det vi hann med räckte gott för oss och vi kände oss nöjda och glada och upprymda av den dos D-vitamin som vi fått under dagen med.

Kvällen blev i tv-soffan med både underhållning och Actionfilm innan vi hoppade i säng.


Det här var en av sakerna vi pysslade med.Att få fast en 30 meter lång ljusslinga.


Men till slut satt han där den skulle.


5 kommentarer:

 1. Varde ljus och det vart ljus... Vad fint det blev!

  Javisst är det kyligt nu. Brr...

  Ha en fin dag bara solen har gjort sitt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Det blev riktigt fint med ljusslingan.
  Fördelarna med att vara herre över sin egen tid är att man gör det man vill när man vill. Ingen som helst stress med någonting alls.
  Ha en bra söndag nu.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Så bra det blev med ljusslingan så gott jobbat! Vi behöver verkligen ljuset.

  Kram och god söndag!

  SvaraRadera
 4. Så fint! Allt ljus behövs i vintermörkret,

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.