2020-12-28

Räddare i nöden 😄

 

En av våra svenska grannar har inte varit här på 2 år nu och deras citrusträd ser väldigt förstörda och vildvuxna ut. Även har områdets alla katter börjat ha sin toalett där i hörnet och det är inte okej.

Så igår gjorde vi en insats på deras gavelsida av huset. Vi klippte, krattade, rensade och slängde allt sedan på komposthögen på gatan.

Det blev bara några grenar kvar med omogna citroner som sedan kommer att klippas bort när de är färdigmogna. Sedan får trädet börja om på nu kula. 

Så det blev en skön utedag med ett bra dagsverke som blev gjort. Nu är det bara att ta lite med lövsugen så blir det tip top.


Vildvuxet, katttoa, rutten frukt och en massa visset.


Fast man har handskar så känner man de vassa taggarna ibland.Inte mycket kvar men tror att träden blev glada, och att katterna blev sura. Nu är det bara lövsugen som får göra det sista jobbet.

7 kommentarer:

 1. That's what friends are for... Snällt att hjälpa till! Ser nästan ut som om Anders hade varit i farten med sekatören där, fast då hade det nog inte ens funnits kvar några citroner... ;-)

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Så snällt att ni kunde hjälpa till. Inte lätt att hålla efter när man är långt borta under långa perioder.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hur går det med badandet? Jag har inte hört något på ett tag. 😉
  Det blev mycket bättre efter er rensning hos grannen.

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat av er och så fint att ni kunde hjälpa till. Men nytta med nöje för hur det såg ut innan påverkade onekligen er också...

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilka snälla grannar ni är. Det blev ju så mycket bättre. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Alla grannar skulle vara som ni. Snälla och hjälpsamma.
  Bra jobbat.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 7. Hyggligt att fixa deras träd och skönt att slippa doften av en katt-toa! Inte trevligt! Ljuvligt väder ni har. Längtar till sommaren!

  KRAM Anna

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.