2021-06-18

Ibland blir det enkelt

 

Torsdagen hade väl inga direkta utsvävningar på agendan. Utan vi tog först morgonen med ro. Åt vår frukost och hade lite datorhäng innan vi gjorde oss i ordning för dagen.

Vi åkte förbi Ulrika och Mats för att hämta svensk-kaffe som vi beställt av Mats. Jodå, vi dricker det spanska kaffet också. Men har man chansen att få tag i äkta svenskt kaffe, så säger vi inte nej tack till det. Visst, det finns på Skandinaviska butiken men till ett väldigt högt pris, och där går gränsen.

Så var det ju torsdag som sagt och dags att ta sig en sväng till Mercadona med. Igår var butiken lugn och skön och inte som förra gången vi handlade. Men det var ju på fredagen kom jag på nu. Skit samma, det var lugnt och skönt i butiken i alla fall.

När allt var inplockat i skåp, kyl och frys hade jag ingen större lust till någon matlagning. Så jag gjorde det väldigt lätt för mig. Jag stekte korv och det blev korv med bröd till middag. Jag hade nog redan haft tanken på att inte laga någon mat när vi var och handlade. Eftersom jag hade stoppat ner korvbröd i kundvagnen, och det hör inte till vanligheterna.

När vi ätit och spelat lite kort fortsatte jag med ett litet projekt som jag håller på med och gubben gick upp på takterrassen och pysslade lite.

Kvällen blev att slötitta på fotboll och kolla datorn innan jag hoppade i säng.Lite vattenmelon hade jag skurit upp med och ställt på middagsbordet.

6 kommentarer:

 1. Mäh? Att laga korv med bröd är ju också matlagning kan jag tycka. Fast kanske av det lite enklare slaget :-)

  Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det kan vara en konst i sig att få till den rätta stekytan på korven och så den inte blir helt bränd heller 😉😁.
   Fin fredag till dig med.

   Radera
 2. Ibland är det skönt att göra det lätt för sig och en god korv med bröd är aldrig fel :D

  Kram och ha en trevlig fredag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, korv är gott 😀.
   Trevlig fredag du med.
   Kram

   Radera
 3. Tjohoo! Sverige vann! Nu får vi hålla tummarna!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 4. Skönt medlucna dagar och enkel middag. Kan behövas mellan varven. Tror det blir en lugn lördag i solstolen och poolen. Bubbel står på listan att dricka idag i alla fall. Det blir vår utsvävning
  Kram Kajsa

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.