2022-03-27

På min morgonpromenad

 

Tog mig en morgonpromenad igår morse, eftersom det inte regnade när jag vaknade. Jag gick förbi marknadsgatan och såg hur de började montera upp sina stånd i blåsten. För igår som jag skrev, så regnade det inte utan blåste något så in i bomben istället.

Jag vek ner mot Mercadona och vek sedan upp på gång och cykelvägen som går utmed N332:an. När jag kom upp till rondellen vid Lidl såg jag att en bil hade varit uppe och kört i planteringen och mejat ner en vägstolpe med. Det låg däckbitar och plastkåpa på vägen med.

Tidigare hade jag mött några poliser, men det gör man väldigt ofta på morgonen när man är ute och motionerar, som känns mycket bra tycker jag.

När jag kom upp mot Boschverkstaden och bensinmacken startade en bil vid verkstaden. Jag reagerade med en gång eftersom den bara stod på fälgen på framhjulet och att bilen var kvaddad.

Tänkte att det måste ju vara den bilen som kört i nere i rondellen. Hade han/hon kört upp där vid verkstaden för att inte polisen skulle se bilen 🤨🤔. Ja, många tankar blev det i huvudet.

Nu vågade jag inte ta upp mobilen och ta ett kort på bilen. Tänk om den i bilen skulle se det. Innan jag var framme vid verkstaden svängde bilen ut på vägen. Men den började åka mot enkelriktat och mot Punta Prima rondellen.

Några bilar som kom på 332:an tutade som galningar på bilen. Men den bara fortsatte sin väldigt guppiga körning och svängde som tur var ut i rondellen i rätt riktning. Jag tror att den fortsatte ner mot Torrevieja.


Palmer, plast och däckbitar på gatan.


Vägskylten med kraftig lutning.Här vågade jag ta ett kort när den kör i fel riktning mot rondellen. Man får vara glad att det inte blev någon mer incident.


12 kommentarer:

 1. Undanröjande av bevis eller något? Märkligt och obehagligt hur den körde. Usch! 😟

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var lite otäckt när den körde i motsatt riktning.

   Radera
 2. Hua! Det kunde ju ha slutat riktigt illa eller det kanske det gjorde senare, man vet ju aldrig. Det skulle visst snöa litegrann här men med plusgrader på dagen så jag tror inte det ligger kvar. Ha en toppensöndag. Kraaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej slutet på bilfärden har jag inte en susning om.
   Okej, här har vi lite sol idag efter allt regn som vi haft.
   Fin söndag till dig med.
   Kram

   Radera
 3. Man blir mörkrädd av hur vissa beter sig i trafiken
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det finns en del dårar där ute på vägarna.
   Kram

   Radera
 4. Det där kunde ha slutat riktigt illa. Något säger mig att föraren borde synats i sömmarna.

  Här får du länken till receptet. Vi hoppar över både koriander och mynta. Dessutom så gör vi den på blandfärs i stället för fläskfärs.
  https://www.koket.se/vietnamesisk-flaskfars-i-salladsblad

  Kram och god söndag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det tycker jag med.
   Tack, ska kolla med en gång.
   Detsamma till dig.
   Kram

   Radera
 5. Oj! Superskumt! Men det finns många bakom ratten som inte skulle ha körkort...
  Bästa kramen från Titti

  SvaraRadera
 6. Det finns många galningar ute i trafiken... Tyvärr!!!

  Ha en bra start på veckan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det finns ju det, och detsamma till er.

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.