2022-03-10

Solen gör en glad

 

Jag tog en morgonrunda innan frukosten igår med. Sedan gjorde vi oss i ordning för att möta dagen som bestod av solsken och blå himmel.

Jag körde en maskin tvätt som jag hängde innan vi gick upp till Jumerca och handlade ost över disk. Det blev 2 sorter när jag stod där och skulle välja. Den första var redan given, det var en bit Maasdam. Sedan blev det en bit Havarti också.

Vi satte oss på Waldemars och tog en varsin öl innan vi gick hemåt igen. Kul att sitta och titta på folk, som det var rätt mycket av när solen tittade fram igen. Annica och Christer gick förbi och vi pratade en stund innan de fortsatte på sin promenad.

Resten av dagen hände det inte så värst mycket utan vi pysslade med det vi ville innan det blev kväller och dags att stänga dörren och se på tv:n en stund.


En löprunda gör mig glad.


Sitta med gubben och ta en öl i solen gör mig glad.


En blomsterdekorerad rullator gör en också glad.


Och inte tala om, hur glad man blir av en sådan här färgglad bil.Sedan våran tråkiga allmänning utanför vid oss. Som är så grönskande fin denna årstid innan solen bränner sönder den. Det gör en också GLAD.

10 kommentarer:

 1. Tänk att så lite kan få att man mår bättre och bli gladare.
  Ha en skön dag. Kram B

  SvaraRadera
 2. Färg och blommor och barn och en öl och livet och vänner och havet och......osv. Härligt med sånt som man blir glad av. Kram 😀🙂😄

  SvaraRadera
 3. Skönt att sitta i solen och njuta av valfri dryck :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nu är det extra viktigt att fokusera på det som gör oss glada. I dag blev jag väldigt glad över att det blev träning :D

  Kram och god torsdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja med allt elände som just nu är i världen så kan det vara skönt för en stund att fokusera på något som gör en glad.
   Kram och detsamma till dig.

   Radera
 5. Vilken läcker bil! Och visst blir man glad när solen skiner igen :-)

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst var det.
   Verkligen, och bäst att passa på och njuta av det. För det ser inte så kul ut framöver om man kollar vädret.
   Detsamma till er.

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.