2018-09-26

Nu är det skillnad

Igår morse när vi gav oss iväg till jobbet höll solen sakta på att gå upp över hustaken. Liten blandning på både mörka och ljus moln var det på himlen. Min väderapp visade också att det var 65% risk för regn under dagen. Tror ni det kom något regn då? nepp inte ett stänk från ovan kände jag. Tur var väl det eftersom vi både skulle lossa och lasta en lastbil med gods.
Men det jag fick se när jag kollade min väderapp, var att det var en markant skillnad nu på temperaturen på morgonen i Sverige och här. Det var hela 20 grader om jag ska vara mer exakt. Såg även på Insta att några fått skrapa sina rutor på morgonen. 10 kommentarer:

 1. Ja , nu börjar det bli kallt här kram

  SvaraRadera
 2. Ja nu på morgonen har vi +8 här i Sundsvall. Men det blåser så det känns mycket kallare än så. =)Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Det är såååå himla kallt här i Sverige! Shortsen åkte av och mysbyxorna på, höstjackan letades fram och snart blir det väl mössa och vantar också. Blåser som tusan idag också...det är HÖST.
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 4. Nu är det en tråkig tid hemma. Kallt, ruggigt och blåstigt. Bättre då vintern kommer så man vet vilka kläder man ska ta på :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, det stämmer. I går morse var det lite is på bilrutan. Äldsta dottern löste det galant genom att skrapa rutan med sin laptop... vet dock inte om jag tycker att valet av skrapa var det bästa. Kram.

  SvaraRadera
 6. Hualigen...tanken på att skrapa rutor. Skönt att slippa det numera.

  SvaraRadera
 7. Vi fick inte heller en enda droppe regn. Idag regnar det också enligt vad jag såg igår men inte vad jag ser idag - solen skiner och himlen är blå. Ännu så länge i alla fall :-)

  SvaraRadera
 8. Jaa här blåser det halv storm, skönt att vara inomhus tycker jag. Jag har inte varit h'r och hälsat på
  ar haft lite annat för mig. I dag skall jag blogga lite på min blogg, hörde av min son som undrade m jag inte var frisk-Joo skall väl inte klaga, men har inte så mycket att skriva om.

  SvaraRadera
 9. Nej inget regn på hela dagen igår. Nu precis kom det en liten skur, men solen skiner mellan varven. Usch, ja nu börjar det bli kallt där hemma :(
  Kram

  SvaraRadera
 10. Det blev snabbt höst här på hemmaplan men frosten har vi här i södern i alla fall sluppit. Än så länge vill säga... Däremot har det blåst desto mer!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.