2018-09-18

Uträttade lite

Igår var vi runt en sväng med pärlan för att få lite saker uträttade. Vi var först hos vår gamla advokat inne i Torrevieja 😐. Sedan vidare till vår nya advokat som är Stettin & Partners 😊. Efter det åkte vi och kollade om vi kunde hitta en barnstol som våra minsta barnbarn kan ha när dom är här. Nu hittade vi ingen begagnad på dom två ställena vi var 😞. Kanske någon som vet något ställe här i Torrevieja som säljer begagnade saker 😀.
Vi var även en sväng till Alcampo och handlade plastmuggar och tallrikar. Det är alltid bra när de små liven kommer hit 😲. Vi köpte även deras goda parmesanost över disk som är så god 😋.
Igår fick vi också tillbaka en offert från en av hantverkarna som varit här och kollat på köket. Både jag och gubben höll på att smälla av när vi såg priset 😱. Vårt kök är en sardinburk stort och deras pris var en fjärdedel på vad vi köpte hela huset för. Så dom kan vi glömma helt och hållet. 

Dom här hade bara barnsängar.

 Dom här hade mest soffor.

 Den här är god som den är och god i maten med.

 Lite plastattiraljer.

Det här lilla smultrollet kommer snart ner till oss. Hon är mer högt än lågt hemma just nu.

Ugnsrostad aubergin med parmesan på toppen. 

12 kommentarer:

 1. Jag förstår verkligen att det företaget går bort på studs. Någon måtta får det ändå vara. IKEA har ju deras billiga stol Antilop men det är kanske lite långt att köra dit... Hoppas ni hittar en lämplig stol.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Mysigt med sånt finbesök på gång :-)
  Vi har haft Erik Stattin till hjälp under alla år vi har varit här och vi är så nöjda, så grattis till ett bra byte :-)
  Jag har kollat in den där osten då jag varit på Alcampo, nästa gång ska jag nog slå till då :-)

  Ha en finfin dag!

  SvaraRadera
 3. På Carrefour har de sådan man kan sätta på en vanlig stol. Den kostar 10 euro. Vill ni inte köpa så kan ni låna vår.

  SvaraRadera
 4. Så roligt att barnbarnen kommer ner :) Visst längtar man hela tiden efter dem!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken söt servis. Kul att få besök av barnbarnen. Finns säkert en facebookgrupp med svenskar i Torreveja/Alicante som du kan höra med ang barnstol. Den osten, wow så gott!! Haha... de försöker punga ut så mycket pengar som möjligt av "utlänningar" skulle jag tro. Tji fick de!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 6. Hoppas Ni hittar något bra, för barnen. Förr fick man ha dem i knät, men det är ju andra tider nu.Det ordnar sig säkert, Ni är så påhittiga det ordnar sig alltd.
  Ni får väl sditta på golvet, om det inte funkar. Gamla käringsar skall inte yttra sig. Duck ett långt masil i dag från Ruth, i Virginia. Vi lever fortfarande som Ruth skriver. Lycka till nu med ERA
  NYA GREJOR- KRAM FRÅN Sverige TILL e<R

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att barnbarnen kommer till er. Ni kanske kan hitta barnstolar på nätet. Söt liten servis hade ni ju hittat också. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 8. Hej, Kan det vara för att ni är utlänningar som de försöker med ocker-priser? Så fräckt och sådant gör mig så arg. Som amerikaner råkade vi också alltid ut för den varianten utomlands eftersom vi var "rika amerikaner".....not so much. Varför har ni advokater och både en gammal och en ny? Du behöver inte svara om du inte vill men jag blir lite nyfiken på om det har med hustransaktioner att göra. Jag har hört att det kan bli knepigt värre och att man kan behöva en advokat. Kramen och ha så kul med barnbarnen :-) Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att vi har två just nu är för vi håller på att byta till den ena. Dom hjälper oss med deklaration och kontakt med myndigheten här i Spanien om vi behöver det. Så märkvärdigare än detta var det inte.

   Radera
 9. Så söt förstår att ni längtar :)kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.