Så en kväll i veckan när jag hade gjort nytt jordnötssmör fixade jag ihop en plommonmums till kvällsfikat.
Jag tog jordnötssmör, hackade hasselnötter, en klick smör och havregryn och blandade ihop till en deg.
Lade två halvor av plommonen i vardera skål och smulade degen ovan på plommonen. In i ugnen tills plommonen blivit mjuka och pajskalet fått färg.
Avnjöt plommonmumsen med vaniljglass till.
Men oj! Hur gott såg inte det där ut! Gjorde verkligen skäl för sitt namn :-D
SvaraRaderaHa en fin fredag!
Det såg jättegott ut!
SvaraRaderaKram och trevlig fredag!
En sann älskare av desserter, som jag är, börjar nästan sagla nu. ��
SvaraRaderaLåter riktigt smaskens. Jag älskar plommon. Kram.
SvaraRaderaLät ju hur gott som helst ��
SvaraRaderaKram