2022-07-13

Havsluft

 

Vi var iväg och satte på elen hos M & M som kommer hit ner nu idag. Efter det kollade vi blommorna hos M & N. Konstaterade att det är mycket folk igen på båda dessa områden som de här två bor på.

Vi styrde bilen ner till havet för att sätta oss ett tag någonstans på en bar. Men är man sent ute nu så är det ett helskotta att få någon parkering med bilen i närheten av havet. Men till slut så hittade vi en nära Playa Flamencastranden och gick och satte oss på Surfers Bar. Det var evigheters evigheter sedan vi var där sist.

Vi tog oss en öl och pan con ajo con alioli. Det var något som vi jämt tog när vi gick hem från havet när vi var på Gran Canaria om höstarna förr. Så det blev som en liten nostalgikänsla att sitta och doppa brödet i aiolin och ta en klunk öl.

När vi kom hem hade grannens son med familj kommit. Så nu har vi lite svenskar inpå oss igen. Vår skotska granne pratade med gubben och undrade om han kunde ge deras blommor en skvätt vatten lite då och då ett tag nu. De skulle vara hemma i Skottland i 10 veckor. 

Vet vad gubben tycker om deras blommor 🙊. Han tycker synd om dem. De har för små krukor och knappt någon jord de stackarna, brukar han säga och peka på dem. Så nu får vi hoppas att han håller fingrarna i styr och inte planterar om hela bunten när de är borta 🙈.


Det här är gott 😋.


Blått, soligt och vackert.


Blåste lite skönt vid havet.


8 kommentarer:

  1. Det där såg verkligen gott ut :-)

    SvaraRadera
  2. De där bröden ser supergoda ut och passar förmodligen till ett glas vitt eller rosé också. Öl är ingen favorit, den sägs släcka törsten men det måste vara något fel på mig för jag blir supertörstig istället.
    Kram Monika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det går utmärkt att dricka vitt eller rosé till dem.
      Jag tycker en öl smakar utmärkt i värmen och att den släcker törsten.
      Men vatten är nog det bästa botemedlet för att släcka törsten.
      Kram

      Radera
  3. Nostalgitrippar är mysiga ibland. Kram

    SvaraRadera
  4. Så praktiskt och bra när man kan hjälpas åt men att plantera om vore väl onödigt utökad grannservice ;-)
    Önskar en god onsdagskväll!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det så, och jag håller med dig 😀😉.
      Detsamma, kram

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.