2022-07-28

Det var onsdagen det

 

Vi kom ju lite sent i säng dagen innan, så någon morgonrunda blev det inte. Men framåt middagen tog jag mig en promenad ner till Chatarina i Mar Azul. Gubben kom också dit men med bilen, eftersom han hade varit iväg på ett ärende innan.

Vi fikade och pratade bort någon timme innan vi tog pärlan hemåt igen. Skulle ha stannat till på Chinobutiken och köpt kuvert och tvättat av bilen på macken på hemvägen. Men så mycket folk överallt så vi åkte hem direkt istället.

Seneftermiddagen och kvällen hände det inte så myckt mera här i Casa 66 faktiskt. Vi kollade på en Argentinsk film (Pipa) innan vi hoppade i säng. 


Den här rostiga gamla grinden är en av de ingångarna till en väldigt stor tomt, där det springer vakthundar om kvällarna om man går förbi.


När vi började åka hit 2012 var detta en träningsplan bredvid den vanliga fotbollsplanen som ligger bredvid. Nu står målen kvar utan nät och planen är borta. Det har blivit en genväg ner till Punta Prima.


Vet inte vad som varit här tidigare. Har alltid sett ut så här sedan vi kom hit. Har hört att tomten närmare vattnet skulle Franco ha ägt. Men om det är en skröna eller sanning, det vet jag inte.




6 kommentarer:

  1. Skönt med långa sovmorgnar och bara få ta det lugnt! KRAM Anna Channal

    SvaraRadera
  2. Ibland är det skönt att bara ligga kvar i sängen.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ibland behöver man koppla av lite mer och då är det skönt att unna sig en lite lugnare dag.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Älskar sovmorgnar :-) Kram //Tina

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.