2019-10-29

Ny vecka och jobbdag


Vaknade tidigt och gick upp och plockade fram min matta och stretchade ut kroppen ordentligt innan jag fixade frukosten till oss. Vi åt den på altanen och tog kaffet vi datorn innan vi stack iväg till jobbet.

När vi åkte hem från jobbet fick vi svänga förbi Mercadona för apelsinerna tog slut på morgonen när jag gjorde juice till frukosten. Köper alltid en 5 kilos påse med juiceapelsiner. Men det är så olika på apelsinerna varje gång, hur många man behöver ta för att få 2 glas juice till frukosten. Som mest blir det 4-5 apelsiner som jag pressar för att få 2 glas. Kanske inte den billigaste juicen när apelsinerna har ett dyrt kilopris, men absolut den nyttigaste.

Sedan blev det middag på gummimorötter, sladdrig vitkål och rödkål. Några skivor köttfärslimpa fanns kvar som tärnades och sist chèvre och färska fikon. Konstig mix tycker nog många (även jag), men jisses så gott det blev. Vi blev nästan lite ledsna båda 2 att vi inte hade fler sladdriga grönsaker i kylen som kunde fått plats i formen.

Osten och fikonen åkte in de sista minutrarna innan det var klart.

5 kommentarer:

 1. Godmorgon
  Färskpressad apelsinjuice till frukost är gott, dock är de lite för "syrliga" för min del än ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tror dig när du säger att maten blev god. Det är oftast de konstigaste blandningarna som smakar bäst.
  Apelsinjuice är inget min mage gillar. Jag får hålla mig till äpple eller ananas. Men det är också gott. =)
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Gummimorötter? Hmm... Det låter faktiskt bättre än dom vanliga ;-)

  SvaraRadera
 4. Ibland blir märkliga kombinationer det som smakar bäst! Färskpressad juice är så gott men här blir det en variant från ICA. Inte samma sak så klart men det får duga.

  Kram och ha en fin tisdag!

  SvaraRadera
 5. Tänk jag tyckte allt att det lät gott ändå :) Kram Eva

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.