2019-10-15

Vad skulle jag hitta på


Jobbade hela måndagen med att leverera gods till olika kunder runt om i Torrevieja. Kom på under dagen att jag glömt att plocka fram något ur frysen som vi kunde laga till middag när vi kom hem. Så hjärnkontoret satte igång för fullt att tänka ut något som skulle gå relativt snabbt och vara enkelt.

Jag kom på att vi hade några rotfrukter i kylen som började bli gummiaktiga i konsistensen och att det fanns ett paket bacon i frysen som tinar fort. Så det fick bli en rotfruktssoppa med knaperstekt bacon som topping när vi kom hem. Ja hade även sett ett enkelt bröd som Anna gjort som har bloggen Channal. Så det testade jag att göra till soppan.

Allting gick rätt snabbt att göra i ordning och vi blev mätta och belåtna, och det var ju huvudsyftet i det hela 😉.


Av lite gamla rotfrukter blev det en jättegod soppa. Så släng aldrig gamla sladdriga rotfrukter utan gör en soppa på dem.

6 kommentarer:

 1. Ibland är det gott med en soppa och brödet såg intressant ut. Jag ska ju inte äta bröd annat än på helgen. Men visst blir jag sugen ändå ibland. Försöker hålla mig till knäckebröd. Det inbillar jag mig är lite nyttigare. =)
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Soppa är både gott och enkelt att göra vilket passar bra när det ska gå fort :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för sopp-tips! Så gott att toppa med bacon!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 4. Du är verkligen bra på att ta vara på maten och göra vettiga och goda rätter av den.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Älskar soppa! Oftast blir det godast när man taget vad man haver. Hoppas du gillade brödet. Dina blev mkt större än mina. Gör du eget godis som du säljer?

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 6. Smart! klimatsmart! Ser gott ut... Kraaam Pia

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.