2019-10-08

Nu är den tömd


Nu är mammas lägenhet och vindsföråd helt tömt på allt. Tömde även kyl och frys och frostade av frysen samtidigt. Det blev ett par vändor till returpunkten igår med.

De kom och besiktiga lägenheten igår också. Den kommer att målas om i alla rum och få nytt golv i sovrum, hall och kök. Vardagsrummet har parkett och den får vara kvar. Det är så de gör med äldre lägenheter sa besiktningsmannen oavset om det inte är nedslitet. Vi frågade om det räckte med att vi bara gjorde en grovstädning då. Men icke sa nicke, det gjorde det inte.

Men vi har bestämt nu att en städfirma får sköta hela städningen istället . Så vi har redan ringt ett städbolag och ska få hem offert på det.

När vi åkte tillbaka in till stan igen ville jag handla ett par kryddor som jag sett reklam om på nätet och i tidningar. Superkryddor heter de 😀 som är en blandning av flera kryddor ihop. Man kan väl såklart göra sin egna superkrydda om man vill. Men jag torskade på reklamen och har nu köpt mina. För jag köpte såklart alla tre sorterna 😉. Brukar ni åka dit på reklamen för något.


Här är de, superkryddorna.

8 kommentarer:

 1. Ni har varit duktiga och effektiva! Mycket sällan jag går på reklamannonser trots att jag jobbat i reklambranschen i 25 år!

  Ha det gott och hoppas ni får vila nu.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där....vi har hållit på sen slutet på juli i svärfars lägenhet och JÖSSES vilket jobb! Inte riktigt klara än heller, puh, sååå mycket saker och sen denna städning...ja jag är trött.
  Sen har man ju allt hemma också :)
  Nåja, allt har ett slut, skönt nog.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Bra val att låta en firma ta hand om slutstädningen.
  Såg reklam för Marabou Pepparkaka som jag bad mamma köpa med sig när de kommer snart Så reklam för ätbart brukar jag torska på ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilket slit ni har haft med din mammas lägenhet. Men skönt att ni tar en städfirma till hjälp.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Smidigt och bra med en städfirma och dessutom värt vartenda öre.
  Vissa reklaminslag gör mig kanske lite frestad att testa en produkt men styrd av reklamen är jag verkligen inte!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Skönt att slippa städa själv om det är en bra städfirma som gör jobbet.
  Jag faller ALLTID för matreklam. De där kryddorna var något jag missat. Såg spännande ut. Det ska jag prova så snart jag hittar dom. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 7. Det är helt klart värt pengarna att slippa flyttstäda själv!
  De där kryddorna har jag inte sett förut. Smidigt! Och ja, nog händer det väl att man blir nyfiken att köpa något från reklamen ibland ;)
  Kram och ha en fortsatt fin tisdag!
  /Maria

  SvaraRadera
 8. Skönt att det är tömt och klart nu, duktigt jobbat! Men så onödigt att tokstäda när det ändå ska renoveras... Helt rätt att leja ut det jobbet!

  Visst kan jag falla för reklam. Hoppas den där med kryddorna hade rätt i att det var superkryddor :-)

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.