2019-10-24

En snabbsväng, tur och retur


Det blev en heldag igår på jobbet som inte gör någonting alls. Men när man inte kommer iväg tidigt när man ska åka långt, känns lite bittert. Sedan när man kommer fram till platsen visar det sig att man måste stå ute på gatan (ja det ska man alltid göra 😀). För man kommer inte in på området med bilen och inte heller ner i garaget som är för lågt för vår bil. 

Men som vi brukar säga allt går om man bara vill och ser saker och ting till det positiva. Då löser sig det mesta till slut. Även denna lastning gjorde det fast det tog betydligt mycket längre tid om man säger så. Sedan var det bara att vända på resan och göra samma rutt fast hemåt igen.

Snö på bergen.

 Som lägsta temperatur på färden var +5

 Snart framme i Marbella.

Kändes skönt att snart vara hemma igen.

5 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är så "coolt" (hittade inget bättre ord just nu) och spännande att ni skapat er ett liv i Spanien med jobb och vardag och inte "bara bor där"! Heja er!
  Kram och ha nu en fin torsdag!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Förstår att det känns skönt att komma hem efter en så lång dag. Hoppas ni får en lugn Torsdag nu så ni får återhämta er lite. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Visst känns det bra att komma hem efter en lång dag. Vissa uppgifter flyter liksom på bättre än andra.

  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Planering för leveranser verkar inte vara endel byggherrars starka sida :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åhhh så vackert med snö på bergen. Vilka kontraster! Visst är det skönt att komma hem efter en hel lång dag på vift? Kram //Tina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.