2019-10-23

Grått och trist hela långa dagen.


Det började redan regna sent i förrgårskväll och det smattrade lika hårt mot patiotaket igår morse när vi vaknade. Någon motionsrunda innan frukost blev det inte. Utan jag tog fram min matta och stretchade ut kroppen ordentligt istället. Det var ett tag sedan och kändes välbehövligt.

Gubben hade en tid hos tandläkaren för att dra ut en visdomstand på middagen och innan dess gick vi inte utanför dörren i skitvädret som var. Termometern visade bara på +14 så för min del blev det jeans och tröja som åkte på. Gubben gick i jeansshorts men tog faktiskt en tjocktröja på sig när vi skulle åka iväg.

Hos tandläkaren tog det tid med gubben. Men jag satt inte i sjön utan i skinnsoffan i väntrummet och surfade och spelade på mobilen. Hade varit bättre med en bok, men visste inte att det skulle ta sådan tid. Efter tandläkarbesöket åkte vi till Mercadona för att handla. Men gubben satt kvar i bilen då medans jag sprang in och handlade det vi skulle ha.

Gjorde en köttfärslimpa när vi kom hem och hade blomkålsmos till när det var dags att äta. Lätt för en att äta som är mörbultad i munnen.

Kvällen spenderade vi vid tv:n innan det var dags att lägga huvudet på kudden och vänta på att det skulle bli en ny dag och förhoppningsvis med solsken igen.


Knappt man ville gå utanför dörren.

 Köttfärslimpa och blomkålsmos.

Mycket tända ljus på kvällarna nu.

4 kommentarer:

 1. Tandläkarbesök är något jag alltid fasar för. Men desto skönare att ha det avklarat.
  Det är mycket levande ljus på kvällarna här också nu. Det gäller att mysa till lite extra för att ta sig igenom den här mörka årstiden. Hoppas solen skiner på er idag. Här gör den inte det. Vi ska ha regn ett par dagar till.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Aj för tanden men skönt höstmys hos er ändå...
  Här är det en salig blandning med halloween & jul i affärerna, klart förvirrande!!
  Höstkram från Titti

  SvaraRadera
 3. Tandläkaren är verkligen ett ont måste.
  Idag ser vädret ut att bli lite bättre så man kanske törs ut en liten promenad iallafall :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Aj, aj, aj... Stackarn, men skönt att den är väck nu då, klokhetstanden. Hoppas det blev nån visdom kvar hos gubben ändå ;-)

  Maten såg suverän ut som alltid!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.