2020-01-02

Hemfärd


Igår åkte vi till brorsan och tillbringade sista dagen hos honom och övernattade där. För i morse fick han skjutsa oss till Resecentrum där vi skulle hoppa på flygbussen till Skavsta. Vårt plan ska lyfta 07.30 och vi beräknar vara hemma efter 13.00 om allt går som det ska.

Lika mysigt att komma hem som att lämna hela vår flock. Men dagar, veckor och månader går fort. Så snart ses vi igen in real life. Tills dess är det Whatsapp som gäller.


Flocken 😊.

7 kommentarer:

 1. Önskar er en smidig resa hemåt. Det är tur att tiden alltid går så snabbt. Då behöver man inte längta så fasligt länge efter hela härliga flocken. Det är som du säger, snart är ni tillsammans igen.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Trevlig påbörjad resa :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas allt går bra hem. Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Ja, då landar ni väl här snart då, om ni inte redan har landat?

  Välkomna hem till Spanien! :-)

  SvaraRadera
 5. Hej Carin och GOTT NYTT ÅR!
  Men så skönt att få sätta sig på planet och åka hem till vackra varma Spanien igen, så grådaskigt och trist som det nu är i Sverige just nu.
  Ha en fin resa hem!
  Stor kram, och jag längtar också till varmare breddgrader.
  Anneli

  SvaraRadera
 6. Ni har haft fina dagar med nära och kära och då är det självklart lite vemodigt att resa hem. Men var sak har sin tid och ni ses igen. Nu är ni väl hemma sedan några timmar tillbaka så god torsdagskväll!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga dagar ni verkar ha haft med era nära och kära trots sjukdomar på slutet. Hoppas att din man har kryat på sig och att resan hem gick fint. God fortsättning! Kram //Tina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.