2022-06-23

Lill lördag

 

Det var ju onsdag, så jag gjorde min morgonrunda innan frukosten som vanligt. Sedan gjorde eller hände det inte så mycket mera under dagen. Eller, det gjorde det såklart. Men vi var hemma i huset och pysslade med det vi tycker är skoj. Ja, som ni fattar så höll gubben på med blommorna och jag med olika pysselprojekt. Det är de vi gör oftast när vi inte gör någonting 🤪.

Jag provade såklart att göra ett par örhängen av garnet som jag köpte dagen innan på Chinobutiken. Det var inte sådär plättlätt som tanken i huvudet, utan lite pilligt. Men man kan inte lyckas med en gång. Utan övning ger färdighet, som man säger. Och jag köpte inte bara en färg i broderigarnet 🙄, om man säger så.

På kvällen skulle vi gå ut och äta med Chatarina på en restaurang i Punta Prima. Men det fick bli lite ändring i den planeringen. För hon skulle ha fått en soffa levererad till sig under dagen. Men det var ingen som kom under den utsatta tiden. Och det var ingen som svarade i telefonen i affären när hon försökte ringa till dem.

Så vi bestämde att vi skulle äta på Ferris istället som ligger i närheten där Chatarina bor. För skulle de ringa och säga att de var på väg och leverera hennes soffa. Så skulle hon kunna gå hem lite snabbt till sig och ta emot leveransen. Men tyvärr, det var ingen som ringde när vi satt där och åt. Så någon soffa blev det inte levererat till henne.


Tomt, tyst och skönt på morgonen.


Ingen symmetri med varandra, men som sagt, alla är vi barn i början.Det var väldigt blåsigt och mörkt när vi cyklade hemåt igen.

10 kommentarer:

 1. Trist att dom inte kommer när dom lovat
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är det. Men det är nästan lite vardag i det här, tyvärr.
   Kram

   Radera
 2. Med tanke på att det var första försöket så tyckte jag att örhängena blev väldigt bra. Så irriterande att soffan inte levererades som den inte skulle men jag har förstått att det inte är helt ovanligt.

  Önskar en fin torsdag nu!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jo jag kommer använda dem i alla fall 🙊.
   Ja, det var tråkigt men som sagt det är inte ovanligt här.
   Detsamma till dig.
   Kram

   Radera
 3. Dom där husarresterna i väntan på leveranser är verkligen inte kul! Fast jag antar att en soffa inte fick plats i en lucka på Amazon ;-)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, så stora luckor har jag inte sett någonstans 🤔😉.
   Detsamma

   Radera
 4. Vilka läckra örhängen! Jättefina! Du kan göra och sälja. Du är en konstnär!

  KRAM Anna / Channal

  SvaraRadera
 5. Ja, jag gillar också dina örhängen. FINA!! Alltid så irriternade när leveranser inte kommer som de ska. GAAHH!!
  Jag önskar dig en riktigt trevlig midsommar! Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det är verkligen irriterande när inte leveranser kommer på den utsatta tiden.
   Tack, igen och det ska vi ha.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.