Vi var också en sväng till AKI och undrade om dom glömt bort vår leverans av markis. Men det hade dom inte, den kommer dom med i morgon. För förra veckan var det ju 2 helger på varandra nästan, så det berodde väl på det.
Vi såg den här lille rackaren när vi åkte hemifrån med. Vet att vi såg denna fågel ett par gånger på Gran Canaria när vi åkte dit. Du kan läsa om den här
Gjorde ett nytt försök på bröd igår eftermiddag också, och det här gick att äta utan problem. Men lite svårjäst var även denna deg.
Fin i sina fjäderskrud. |
Tog ett par timmar innan det hände något.
Och i morse hade vi en ätbar macka till frukosten.
Vilken fin liten fågel. Vad konstigt att brödet är så svårjäst där. Man tycker att det borde vara tvärtom i värmen. Men det är väl förståss inte samma råvaror som i Sverige. Kram=) Carina
SvaraRaderaÄr skönare ute en inne i stenhusen denna årstid. Så hade jag satt degen på dagen, så kunde jag satt den ute för att jäsa.
RaderaSå duktig du är på att baka. Kände nästan doften.
SvaraRaderaSå bra att du fick bullarna att jäsa denna gången :)
SvaraRaderaKram
fÅGELN var ju jättevacker. vackrare än vad brödet blev, memn huvudsaken är ju att det smakar gott.
SvaraRaderai kväll skall jag se Lill-Babs på fyran. Kristin var i morse och berättade om detta program.
ha det bra . nu g¨r jag och lägger mig ett tag. Gumman är lite trött
Vilken läcker fågel.
SvaraRaderaKram.
Härfåglarna är himla fina och man ser dom både här och där. Mest här ;-)
SvaraRaderaDom flyger så typiskt, så man ser dom nästan lättast då när dom är ute och luftar vingarna :-)
Så bra att du lyckades med brödet nu :-)
Ha en fin kväll!
Skam den som ger sig. Kul att brödet blev bra :). Du verkar gilla att baka bröd. Skulle du rekommendera att ta med sig torrjäst (håller ju längre än färsk) från Sverige för baket?
SvaraRaderaNej, det behöver man inte. Det finns torrjäst här med, men lite kyligt denna årstid i huset. Nu har jag även hittat färskjäst till nästa bak ;-).
Radera