2017-12-12

Dagen flög iväg

Det var ju ett skitväder här igår, så det blev lite velande först vad vi skulle hitta på. Vi var slutligen överens om att strunta i vår promenad. Den kändes inget inbjudande i blåsten och regnet som föll då. Så vi tog bilen och uträttade lite ärenden istället. Ny datorskärm till gubben, några klappar till barnbarnen så åkte vi till Mercadona och köpte frukt, grönt och parfym som barnen beställt hem. 
På kvällen tog vi en glögg och några peppisar till tv:n, sedan hade klockan passerat 23.00 och dags att hoppa i säng. Så fort gick den dagen 😲.
Idag är vädret mycket lugnare och solen håller på att komma upp ordentligt på himlen. Jag har kört 3 maskiner med tvätt och den är redan hängd uppe på takterrassen. Idag blir det en promenad och ikväll kommer hantverkare nr.2 och ska kolla på samma jobb som hantverkare nr.1 gjorde i helgen. Sedan får vi se vem som ger oss lägst pris på vårt byggprojekt.


Massor av jul även här i butikerna.


Värmande glögg och några peppisar.

+8 och tvätten färdighängd på terrassen.

Ser ut att kunna bli en fin dag.
5 kommentarer:

 1. Vi bytte också ut apostlahästarna mot bilen igår när vi skulle utföra ett par ärenden. Och ett flyttades till idag - gå på posten. Det är nämligen inte helt enkelt att få parkering i närheten där, och precis utanför dörren har jag ett flertal gånger sett att dom bogserat iväg felparkerade bilar (yes!) :-)
  Som tur är så varar sällan fulvädret särskilt länge här, och idag skiner solen igen :-)

  Nu blev jag sugen på peppisar, men framförallt på kexchoklad... :-D

  Ha en fin dag, och hoppas ni får en bra offert!

  SvaraRadera
 2. Skönt med finare väder idag.
  Mysigt med glöggfika. Kram.

  SvaraRadera
 3. Ha,ha här ör mer än vinter, inget skönt. Varit på förmiddagskaffe hos grannen i samma hus. En mysig stund , hon är lik a glad som Du över sin bakning, av allt möjligt. Sen är det vackert också. Trodde det var er gran. jag skall göra en omelett nu som jag bara har att värma i mikron i morgon. Jamsson står på upptining tills i morgon. Skinkan är klar färdigköpt. Hoppas det ordnar sig. Vi hörs

  SvaraRadera
 4. Vad skönt ni har det. Här är det massor av snö och -10 grader ute. Fortsätt att njuta av värmen så länge ni kan. Innan det är dags att återvända till vintern. Kram =) Carina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.