2017-12-25

Dagarna 2

I lördags gick vi ut till Hageby och fikade och önskade en God Jul till svärfar och Kerstin. På vägen dit såg vi det här jularrangemanget på ett förrådstak.


På kvällen var vi hos grabben och flickvän och spelade bingolotto, något som vi inte gjort på över 20 år. Gubben var ett nummer ifrån 50.000:- som gav lite spänning ett tag.Igår på julafton var vi ute hos mamma och firade. Det var jag, gubben, brorsan och så mamma. Hon hade fixat till ett fint och lagom julbord som vi blev mätta av. Vi kom fram till att det var första julen sedan 1984 som vi inte hade julen hos oss.

Alla bilderna är tagna med mobilen och är lite suddiga.

6 kommentarer:

 1. Åh vad synd att det där numret inte gick in... Men ni hade det ju hur bra som helst ändå! Ser också att Signes syrra fick vara med på kalaset :-D

  God fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Det hade väl varit en underbar julklapp att få vinna 50,000. Synd att det fattades ett nr. Bättre lycka nästa gång. Jag hoppas att ni har en skön fortsättning på julhelgen. Kram=) Carina

  SvaraRadera
 3. Tusen tack kära barn, jag är i alla fall nöjd med Julaftonen. Jaa, åren går.

  SvaraRadera
 4. Bingolotto spelar vi 1 gång/år. Vi brukar hänga med tills 4:ans bingo är klart sen bryter vi. Själva hade vi hoppet till en bil men "nära skjuter ingen hare". Hade varit kul att kunna köra ner den till Spanien ;)

  SvaraRadera
 5. Låter som mysigt firande ni haft. Önskar er en fortsatt fin jul. kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. mysigt :) dom där 50 000 hade väl suttit fint kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.