2017-12-20

Lite fix

Igår blåste det så mycket, så vi skippade promenaden och gjorde lite nytta hemma istället. Jag städade och bakade bröd igen. Gubben satte dit tätningslist i dörren och fixade till ett hyllplan till i ett skåp. På eftermiddagen skulle vi hämta en byrå på Conforama, som jag hade sett där föregående dag. Dom hade den på utförsäljning, men såklart inte i lager (vem blev förvånad 😞). Vi åkte dit den tiden vi hade blivit lovade att kunna hämta den. Men det fanns ingen byrå att hämta. Det hade blivit något knas, så idag samma tid ska den finnas där.  Ja, det återstår att se hur det blir med den saken.
Brödet blev ett fikon & valnötsbröd som jag bakade.
Det fick bli en sillmacka med ägg när vi provsmakade brödet.

14 kommentarer:

 1. Morning på Er. vilket härligt bröd, du lilla gumman är så duktig. Typiskt med byrån då, du måste fota allt så jag får vara med och se. Ni pysslar och håller på. EHa ha det gör ju jag med, men jag måste lägga mig emellan varven- om 15 minuter , kommer frissan och klipper mig. GUD så skönt.

  SvaraRadera
 2. Å så gott med sillmacka.
  Hoppas på bättre tur idag. Kram

  SvaraRadera
 3. Man blir lite trött på dom ibland när det kommer till det där med leveranstider... Men jag hoppas den finns där idag dårå :-)

  Brödet såg gott ut!

  SvaraRadera
 4. Det slår aldrig fel! Det är jämt nåt som inte stämmer när man ska hämta saker man beställt :(
  Kram och lycka till idag!

  SvaraRadera
 5. Jag har inte något hembakat bröd. Men annars hade jag tänkt göra en macka med samma pålägg som ni, till lunch. Hoppas ni fick er byrå idag. Kram =) Carina

  SvaraRadera
 6. Hoppas möbeln kommer denna gång. Känns lite surt när det inte fungerar :(

  SvaraRadera
 7. coba deh KLIK DI SINI buat dapetin uang yang gampang

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.