2017-12-07

En låååång promenad

Jepp, den blev väldigt lång vår promenad igår. Men vi hade ingen tid att passa, så vi knatade på mest hela dagen. Vi började med att gå hemifrån när solen kommit upp ordentligt på himlen. Då var vädret mestadels molnigt, så vi hade klätt oss efter det. Jeans, fleecetröja och strumpor, men det blev lite varmt under färden ju mera molnen försvann och solen fick komma fram.
Vi gick ner till havet och började att gå strandpromenaden som är hur lång som helst. Vi har aldrig gått ända bort till Cabo Roig, så vi tog det som ett mål på vår promenad. Det var så vackert längs vägen med havet hela tiden inpå sig. Till slut såg vi stranden på Cabo Roig och bestämde oss för att gå ner på den och ta en vätskepause. För vi såg att deras strandbar fortfarande var öppen. Där satt vi ett tag innan vi reste på oss och tog en annan väg hem. Konstigt vad världen är liten ändå, på strandbaren satt det två tjejer som var från Norrköping. Den ena sa att hon kände igen gubben, men kunde inte placera vart ifrån. Hon var kund på Blomsterlandet, så var den nöten knäckt.
Vår promenad varade i 3,5 timme och stegmätaren stod på nästan 18.000 steg.
Nu blir det lite bombardering av bilder som jag knäppte med mobilen när vi gick.
Några surfare och en paddelsurfare.

 Hela havet glittrar.

 Far, son och morfar eller farfar som fiskar.

 Vackra stentrappor längs med vägen.

 Hur vackert som helst.

 Nu är vi nära vårt mål.

 Cabo Roigs marina.

 Där var stranden och deras strandbar.

 Hur varmt eller kallt det var i vattnet, vet jag inte. Men några badade i alla fall.

 När vi skulle hem blev det lite uppför.

 Och så lite mer uppför.

Efter lite snirklande på gatorna såg vi 332:an igen.

Den här trasselsudden rymde från sin husse och gick med oss ett tag.

6 kommentarer:

 1. Visst är den fin den där promenaden utmed klipporna mellan Zenia och Campoamor. Man kan fortsätta bortanför där också nu, förut hade dom satt upp en grind så man inte kom fram.

  Haha! Snacka om att världen är liten! :-)

  Duktigt traskat!

  SvaraRadera
 2. God förmiddag, ni är så duktiga med Era promenader, tack för ni hade kameran med ER. Det var ingen dålig promenad, verkar vara ett fint område. Här kom hemtjänst 08,20 i morse. >>Då hade jag nyss vaknat hualigen.
  Första gången som jag fick hjälp med bäddningen. Hon frågade om jag var sjuk, nej men gammal snarade jag. Nu skall jag göra en liten Jansson till Lunch. ha det bra och var rädda om er.

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker plats att promenera på. Lite lättare att gå långt när man har något intressant att titta på samtidigt. Kram =)

  SvaraRadera
 4. Det var verkligen en lång promenad! Men visst är det vackert åt de hållen. Känner att jag längtar ner nu när jag ser dina bilder :)
  Kram och trevlig kväll

  SvaraRadera
 5. Vi gillar att gå efter havet och den promenaden gick vi i höstas när vi var ner. Vi åt lunch där i Cabo Roig (svindyr men det visste vi sen förut).
  Kul att bli "igenkänd"... hoppas jag ;)

  SvaraRadera
 6. Underbar promenad och vackra bilder. Man blir lycklig av att gå vid Medelhavet tycker jag.

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.