2017-12-08

Nu har penseln åkt fram

Igår lämnade vi inte vårt Casa alls, utan höll oss på vår tomt och i huset hela dagen. Eftersom vi gick så himla långt dagen innan, skippade vi promenaden som vi annars tar. Jag satt istället en rågbrödsdeg på jäsning. När solen tittade fram tog vi oss ut på altanen och satt där och lyssnade på podd (P3 dokumentär) och löste korsord samtidigt. Jag är verkligen ingen stormästare på korsord, men gubben är en fena på det. Så jag försöker och han rättar till när det inte blir så bra😊. Men efter 1 timme började både jag och gubben få myror i baken. Så jag tog fram färg och penslar och gubben satt igång och pyssla i trädgården. 
Jag har några projekt med penseln inomhus, och det en är att måla den öppna spisen lite mera vit. Så det startade jag med igår, och det ska jag fortsätta med idag.
Idag är det visst en helgdag igen här i Spanien. Det är Inmaculada Concepción - Obefläckade avlelsen


7 kommentarer:

 1. Det är skönt att ha sina projekt att syssla med när man inte har något annat för sig.
  Öppna spisen blir säkert jättefin när du är färdig med den. Kram =)

  SvaraRadera
 2. Skönt med en vilodag ibland - intressant att ni vilade som mest där precis MELLAN helgdagarna :-D Det är härligt när man kan bestämma över sin egen tid :-)

  SvaraRadera
 3. Det är ju verkligen sådant som är kul. Jag skall baka lite Hallongrottor och kanske lire Havrekakor-
  Tanken finns i alla fall. Du och min måf är jätteduktiga med att hitta arbete.
  Din bror kommer hit på sändag, då bjuder jag på Pannbiff och god Löksås.
  I dag bliver det den käras Falukorven, vi hörs kram Mamma H

  SvaraRadera
 4. Alltid kul att pyssla och göra om lite hemma :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tänk vad lite färg gör mycket för helheten. Projekt är trevligt att ha när man suttit still lite för länge. Projektet här blir att försöka få till en middag av det som finns hemma... blir lite av en utmaning :)

  SvaraRadera
 6. Ja sätter man bara fart så...kul att göra om lite också :) Har ni någon julstämning annars?? Ja här sitter vi i mörkret, blåsten och hällregnet och försöker tänka positivt och glömma julstressen ha ha...
  Bästa kramen från Titti

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.