2019-08-18

Vad gjorde vi igår


Vi hade bestämt träff med Carolin & Fredrik på An sibin vid 13.00. Men först så gick vi marknadsrundan bara för att få en liten promenad och att det är kul att göra marknaden. 

Vi var först på An sibin och tog ett bord i skuggan. Sedan kom Carolin & Fredrik och så kom även Bettan & Håkan förbi. Vi satt där ett bra tag och pratade om allt och ingenting. 

Vi gick raka vägen hem först för att sedan fortsätta upp till Jumerca för att handla en köttbit som vi skulle grilla på kvällen. Jag hade nämligen glömt att plocka fram något ur frysen när vi gick iväg tidigare på dagen.

Sedan blev det en fortsatt lugn och skön lördag på takterrassen där vi spenderade resten av dagen/kvällen. Det är så skönt att sitta ute fast klockan passerat kväll för länge sedan. Vem vill gå in när temperaturen håller sig runt 30 strecket.5 kommentarer:

 1. Vilken ljuvlig kväll och vilken fantastisk bild!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vacker solnedgång du fångat på bild. Förstår att man vill sitta ute och njuta i er värme. Hos oss kommer det upp i mellan 18-20 grader som högst mitt på dagen. Hösten närmar sig. Gräsmattan är redan full med gula björklöv. Trist.
  Men hösten kan ju också vara härlig på sitt sätt. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Ännu en härlig dag alltså :-)
  Ha en lika skön söndag!

  SvaraRadera
 4. Härlig bild. Låter som en bra dag. Kram.

  SvaraRadera
 5. Så vacker bild!
  Låter som en toppendag och kväll! Trevligt sällskap av vänner och 30 grader värme på kvällen, kan det bli så mycket bättre? ;)
  Kram och ha en ny fin vecka!
  /Maria

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.