2019-08-24

Utdragen fredag


Det blir lite platt fall när man inte börjar att jobba förens långt in på eftermiddagen. Men som tur är är inte alla jobbdagar lika utan väldigt varierande. Men jag har svårt att börja med något utan går mest runt och gör ingenting innan jag ska iväg då.

Jo förresten, jag la köttet i marinad och svepte runt med dammborsten ( heter det dammborste?) på golven. En sådan där antistatisk trasa som tar upp allt. 

Vi skulle till Villa Martin och där tycker jag det finns många fina ställen på höjden. Men nackdelen är att det är så långt från havet tycker jag. Vi tittade faktiskt på några objekt där när vi tittade på hus. Men de som mäklaren visade för oss var så himla dyra och inte alls i den prisklassen som vi sagt. 

Hemma igen på kvällskvisten starta gubben grillen och jag fixade tillbehören till köttet. Sedan satt vi tills mörkret lagt sig på takterrassen och myggorna började att bita en på fötterna. Verkar som att efter regnet kläcktes det en massa nya myggor igen.

Vi gick ner och in och såg de två första avsnitten på den nya serien på Fartblinda. Och den var bra och många bra svenska skådisar i den.

En tjusig fontän som tillhörde denna urbanisation.

 Vackra gångar inne på området fanns det med.

Sedan var det gott med grillat

6 kommentarer:

 1. Så många vackra ställen det finns! Tack för svaret på min fråga!

  Ha en fin helg.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönare att börja direkt på morgonen för annars går i alla fall jag bara och väntar.
  Som vanligt såg maten väldigt god ut. Här blir det grillat i kväll.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja jag tycker också bäst om att få börja direkt på morgonen när jag ska göra något. Skönt att slippa gå och dra på det. Inte konstigt att det blir fler mygg efter regnet. Myggor kläcks i vatten och förökar sig i vatten också.
  Din mat ser alltid super god ut. Önskar att jag kunde äta med ögonen. =) Tyvärr går det ju inte.
  Ha en skön helg nu. Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Håller med dig. Har man något bestämt till eftermiddagen så går man bara väntar oavsett om det är jobb, en resa eller något annat. Gott med grillat! Ha en fortsatt fin lördagskväll Kramar //Tina

  SvaraRadera
 5. Jag vill också bo nära havet även om jag inte nyttjar det så mycket (annat än att titta på det, och just nu åka på det) :-)

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.