2019-08-09

Gick och bada


Igår tog vi och gick en runda i värmen. Vi kände att vi behövde röra på oss lite och inte bara åka i pärlan och ha AC:n på. Så det fick bli en promenad ner till havet.

Vi tog med oss en varsin handduk ifall vi skulle få lust att bada och det är inte svårt att få i denna värmen som är nu. Vi gick ner till Cala La Moscastranden och där tog vi ett vätskestopp i strandbaren innan vi hoppade i havet som det minst är +28-30 i nu. 

Sedan gick vi vidare bort till hundstranden och kollade, och så mycket hundar på en och samma gång har vi nog aldrig sett där förut. Sedan vände vi om och gick förbi Mercadona för att köpa jordnötter så jag kunde göra jordnötssmör när vi kom hem.

Men innan hemgång gick vi även förbi Chinobutiken (blomchina) vid Lidl och handlade en förlängningssladd som vi behövde. Vi passerade cc. Citrus på hemväg och då tog vi ett vätskestopp där med på Namaste Nepal innan vi gick den sista biten hem.

Hemma gjorde jag jordnötssmör och ingefärsshot innan jag fixade till middagen. Det fick bli en Zucchinipizza eftersom jag hittade en zucchini i grönsakslådan i kylen som legat där ett tag nu. Lika bra att använda den innan den blir förstörd och man får slänga den. Sådant gillar jag inte att saker och ting går till spillo.Även om det var mycket folk fans det plats i vattnet.

 Hundstranden med massor av hundar. Som inte syns eftersom jag fotade vattnet och inte stranden.

Zucchinipizza.

6 kommentarer:

 1. Så härligt med ett bad.
  Jag gillar inte heller att slänga matvaror och bara fantasin begränsar oss!

  Kram och trevlig fredag!

  SvaraRadera
 2. Vi slänger inte mycket mat heller, men det kan bli lite trötta grönsaker som åker i soporna ibland. Sallad brukar inte vara så lyckat att frysa ;-)

  Pizzan såg smarrig ut :-)

  SvaraRadera
 3. Nu kan tom jag tänka mig att bada :)
  ... i Spanien alltså....
  Kram

  SvaraRadera
 4. Håller med dig, man ska inte slänga mat i onödan. Pizzan såg god ut. Tur att ni har ställen att stanna på för vätskepåfyllning när det är så varmt. Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Den där pizzan såg riktigt god ut! Tog ett dopp i Bråviken. Var riktigt skönt, säkert 20 grader. I luften 24. Behagligt! Min sista lediga fredag. Känns så där!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 6. Låter smaskens.
  Tänkte göra en smoothie på ingefära, med lite andra ingredienser än jag brukar ha i. Kram.

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.