2019-08-28

Tur som bara den


Igår var det lite jobb på förmiddagen, och vilken tur att ovädret dragit vidare från måndagsnatten. Det var bara muller från åskan som hördes långt bort. För att bära kartonger i regn är ingen vidare hit 😒.

När jobbet var klart tog vi en sväng till Chinobutiken för att köpa en blomkruka till. Nej, vi har inte klippkort i butiken om ni tror det. Men gubben såg att en växt till behövde komma upp i storlek på kruka. Och det kunde inte väntas med tills vi kommer tillbaka från Sverige, utan nu skulle det göras. Där är vi nog rätt lika jag och gubben, att har man bestämt sig så vill man få det gjort. I alla fall när det gäller mindre projekt 😉. De större projekten kan vi nog dra ut på ibland, lite för länge innan något händer. Men ingen av oss har ju speciellt bråttom nu för tiden.

Men när vi kom innanför dörren hemma började det att smådugga lite lätt först. Sedan började åskan lite lätt att mullra också. Men det dröjde inte länge förens både störtregnet och åskan var precis över oss. Det störtregnade i säkert en halvtimme innan det avtog och åskan drog vidare. Men på den korta tiden hann det att komma 25 mm. Jag kom på att jag hade tvätt hängandes på takterrassen men den hade fått sig en extra sköljning nu och får plockas ner idag istället 😧.

 Vatten är alltid bra för växterna.

5 kommentarer:

 1. visst är det skönt när det regnar, iallafall i lagom mängd :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det såg riktigt skönt ut! Växterna gladde sig säkert.

  Hoppas det är bättre väder idag hos er, här har det varit +27 två dar i rad och blir det idag också. Jag längtar till hösten!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Det såg i alla fall inte ut som det var nån sand i regnet. Tur för tvätten det ;-)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Även om ni inte har klippkort där så måste ni i alla fall vara stamkunder ;-) Men jag känner igen mig i det. Har jag bestämt mig för något så vill jag att det ska bli klart bums.

  Kram och god eftermiddag från ett varmt Skåne!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.