2019-08-14

Mulle Meck och Byggare Bob


Vädret var perfekt för att ta tag i tråksysslor igår. Lite gråmulet och halvblåsigt gjorde att gubben började med projektet på takterrassen och jag stannade inne och fixade lite först.

Mitt första tråkgöra var att tvätta glasrutorna i vitrinskåpet och torka glasen. Dessa förbannade j..la skitrutor är nästan lönlöst att få rena. Men igår tycker jag att jag lyckades bra till slut. Så efter det svettpasset tog jag mig vidare i städbanan in till duschen. Fram med tandborsten och kakelmedlet och så skrubba på fogarna tills mjölksyran nästan exploderade i armen. Men även efter den pärsen kände jag mig nöjd med arbetet.

Gjorde en varsin kopp kaffe och gick upp till gubben på terrassen. Han var i full gång och använde den nya kap/sågen för projektet. Jag blev kvar där ett tag och hjälpte till att hålla i brädorna när gubben skruvade, sågade eller mätte. 

När det var dags för middag kände jag att det fick bli en snabbmiddag eftersom magen kurrade så extremt efter något. Så vad passar inte bättre än pasta carbonara fast utan grädde.

Vi  åt på takterrassen och tog ett parti kort innan vi gick ner och duschade för att sedan se de sista avsnitten på serien vi började på för ett par dagar sedan. Så nu är det bara att vänta på säsong 2 av den. Har ni någon bra serie att rekommendera?


Inget kulgöra för mig det här.

 Sedan på med lyset för att se så det ser okej ut.

 Tandborste är bra men slitsamt.

 Tänk vad gott en kopp kaffe kan smaka ibland.

 Pasta Carbonara, det bästa huset hava.

Lite småfix till så är detta projektet check på med.

4 kommentarer:

 1. Putsa kakel känns som rena straffarbetet tycker jag. Ett nödvändigt ont. Om jag har uppfattat det rätt har ni C More
  Det har inte jag tyvärr, så jag kan inte rekommendera några serier. Själv ser jag på Netflix och HBO Nordic.
  Er middag såg frestande god ut för mig som inte äter pasta just nu. Försöker undvika kolhydraterna.
  Ha en riktigt bra dag nu. Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Oj vad duktigt jobbat! :-) En äkta pasta Carbonara ska inte ha grädde i sig. Men jag gillar den oäkta varianten också ;-)
  Jag följer inga serier så jag har ingen att rekommendera. Fast man kanske kan räkna Schlagern som en serie nuförtiden? Men den börjar ju inte än på ett tag ;-)

  Ha en fin dag! Idag är det både omolnigt och mer lagomvarmt. Enligt prognosen i alla fall :-D

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat och skönt att kunna sätta check på ett och annat. Vi har sett en del bra serier på Netflix men allt är ju en smaksak.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Haha..Gubben min säger att jag är den enda som skulle komma på tanken att skura badrummet med en tandborste:)) Ha det bäst i paradiset!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.