2019-08-26

Blev lite ändring


Skulle faktiskt ha jobbat igår men det blev lite ändringar och jobbet blev framflyttat till idag istället. Så helt plötsligt var hela söndagen öppen för förslag vad man kunde tänkas göra eller hitta på.

Då sa vi nästan i kör jag och gubben, då drar vi till havet. Men klockan står inte still och väntar på att man ska göra sig i ordning och ge sig iväg. Så helt plötsligt var klockan 11.30 och där satt vi fortfarande i varsin stol på altanen i morgonstassen och bara njöt av söndagen.

Så vi blev hemma istället och gubben satte igång med ett litet projekt för kylen (regnskydd) som vi har på takterrassen. Jag plockade i ordning på den rena tvätten så den hamnade i sina lådor och garderober. Istället för att ha den liggandes på gästsängen som den gjort i två dagar. Sedan tog jag mig upp på terrassen också och var lite behjälplig i projektet gubben höll på med.

När projektet var klart vattnade gubben alla blommor och jag torkade av alla möbler på terrassen och sopade och dammsög rent efter projektarbetet. Efter det fixade jag med maten när gubben styrde med växterna nere på gården.

Så söndagen drog iväg den med och snart så var det kväll och dags att gå in och sova sin skönhetssömn så man orkar med måndagen.


Bäst att ha gallergrinden stängd som har myggnät. För jäklars va mycket mygg det är igen efter regnet som var.

7 kommentarer:

 1. Skönt med en hemmadag och att bara få dona och fixa hemma med det man har lust med.
  Hoppas ni får en bra arbetsdag idag istället. Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Ibland är det skönt med en hemmadag :)
  Peppar, peppar så har vi nästan inga mygg alls här i stan....man vågar knappt säga det för då kommer de väl alla på en gång :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Man är ju inte en sämre människa än att man kan ändra sig. Fast i ärlighetens namn lät havet trevligare än städning och plock med tvätten... ;-)

  Ha en fin start på veckan!

  SvaraRadera
 4. Skönt att få lite gjort hemma också. Havet finns kvar ;) :) Tråkigt med myggen, jag tror vi varit rätt skonade från de... åtminstone har jag inte sett så mycket...?
  Kul att se lite mera bilder från ert hem, det ser så mysigt ut och det är alltid så kul att läsa om ert liv! Inspirerande!
  Kram och ha en ny fin vecka!
  /Maria

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt när man sitter och mår så gott att man glömmer av tiden :)
  Hoppas myggen är borta snart...
  Kram

  SvaraRadera
 6. Skönt att få undan ett och annat. Havet finns ju kvar. Så fort det regnat kommer myggen även här vilket är lite irriterande. Skönt att ni har myggnät på gallergrinden.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Ja dessa planer på helgerna...och sen blir vi alltid hemma ändå hi hi. Skönt det med o det finns alltid något att pyssla med :) Tvätten t ex, hm...
  Nåja, tisdag o veckan rullar på! Kram till dig från Titti

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.