2019-08-12

Fortsatt letande


Igår var vi och sprang och trängdes med flera andra borta på La Zenia Boulevard för att hitta det vi letade efter. Vi hade några beställningar till som våra barn önskat sig hemma i Sverige.

Jag och gubben var nog inne i varenda klädbutik för att hitta en kimono i lite tunnare tyg och helst i roströda nyanser. Kollade redan i lördags på marknaden efter något liknande. Men gick även bet där. För även här har höstkollektionen kommit fram i butikerna. Bikinis och annat har åkt undan för tjocktröjor och långbyxor istället.

Men dryckesbeställningen som någon frågat om var inte svår att hitta inne på Al Campo. Där letade jag även efter spetskål som jag hört och sett på datorn och insta att så många grillar eller kör i ugnen till sitt grillade kött. Men där gick jag bet igen, för det hade de inte i sin stora grönsaksavdelning.

Så grillat som vi tänkt att göra på kvällen ändrades snabbt om till att gubben köpte varsin hummer till oss i fiskdisken som ligger precis bredvid grönsakavdelningen.

När allt var klart och färdigköpt gick vi till bilen bums. För varken jag eller gubben ville vara kvar på köpcentret längre. För man blir rätt trött i huvudet på allt sorl, trängsel och traskande fram och tillbaka när man är där.

Hemma blev det sedan en lugn och skön eftermiddag och kväll på takterrassen innan vi gick ner och började se en ny serie på Viaplay, som heter "Hidden-Förstfödd" och har lite fantasystänk och är baserad på Filip Alexanderssons roman "Förstfödd"

Började dagen med en frukostomelett.

 Hittade ett par skor för 10€ till mig själv.

 Skulle köpa presentpapper i Danska affären "Flying Tiger" så då passade jag på att köpa lakrits med.

 Det blev en bra middag det här med.

Lite pilligt, men goda små mackor fick man till ändå.

6 kommentarer:

 1. Zenia B en söndag i augusti? Nej tack, om jag inte måste. Men har man ett uppdrag så har man :-) Jag har alltid tyckt att dom kommer med höstkollektionen på tok för tidigt! Vem vill väl köpa tjocktröjor, kappor och täckjackor när det är över 30 grader ute?
  Så lyxigt med hummer :-)

  Ha en fin start på veckan!

  SvaraRadera
 2. Det är inte alltid lätt att hitta vad man söker. Men visst är det galet att de plockar fram höstkläderna redan här nere....
  Gott och lyxigt med hummer :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Inte lätt att försöka tillgodose alla önskemål av saker. :)
  Mycket folk och den värme som är gör det inte lättare
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken god middag ni njöt av igår.

  kram

  SvaraRadera
 5. En god middag som vanligt när du är kocken. =) Hos oss rear de ut de sista sommarkläderna nu när höstmodet börjat komma in. Men här är det ju betydligt mer höstkänsla än hos er i värmen. Kram Carina

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni hittar vad ni söker. Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.