2019-08-20

Var ett tag sedan


Kändes skönt att gå upp tidigt igår och ge sig iväg till jobbet, för det var över 14 dagar sedan sist. Jobbet tog ett par timmar och en mängd vatten hann jag att dricka innan jag var hemma igen.

Hade inte förberett något som skulle ätas till middag. Så det fick bli IKEAS köttbullar och spagetti. För har man gjort av med en massa kolhydrater måste man ju tillsätta nya i kroppen.

Jag blev lite uppe i varv när jag jobbat och hade sådan energi kvar när jag kom hem så det blev även ett muffinsbak i värmen i köket.

När vi ätit tog vi och svirade om i badkläder och gick ner i poolen och badade. Där simmade jag tio längder (kanske 200m) först innan jag bara hängde på min flytorm (en sådan där lång sak i pressad skumplast).

Hemma igen duschade vi och tog en kopp kaffe och en blåbärsmuffins och spelade lite kort. Men när vi hade gjort det kände jag inte bara för att sitta still tills det var dag att hoppa i säng.

Så vi bestämde oss för en kvällspromenad för att handla lite potatis till sillen som vi ska äta idag till middag. Vi gick bort till Supercor borta i La Mosca och så gick vi upp en stund och satte oss på Sunrise innan vi gick hem igen.

Hemma blev det en ny serie (The truth about the Harry Quebert affair) som brorsan sagt var bra och det fick bli 2 avsnitt innan det blev dags att lägga huvudet på kudden.


Det är bra gott med spagetti och köttbullar ibland.

Det var över +30 grader i poolen.

 Spar alltid sockret som man får till kaffet när man köper det ute (något gubben lärt mig). Bra att ha när man bakar tex.

 Glutenfria blåbärsmuffins med kanel i blev det.

Var jättegott till kaffet efter badet.

 Sedan satt vi här ett tag på Sunrise och bara njöt av kvällen.

Sedan hem till lugnagatan igen.

5 kommentarer:

 1. Köttbullar smakar alltid bra :) Och det är skönt att ha något färdigt i frysen när man inte har tid att laga mat!
  Kram och trevlig tisdag!

  SvaraRadera
 2. Köttbullar är alltid köttbullar! Sånt man aldrig tröttnar på!
  Jag fick också tipset att spara såna sockerpåsar, av sjukvårdspersonalen, när vår dotter hade fått diabetes. Perfekt att ha i handväskan om blodsockret skulle sjunka. Dock har vi aldrig behövt använda det, då hon såklart alltid bär med sig dextro, vilket är ett måste som diabetiker att ha med sig.
  Ha en fortsatt fin tisdag!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Vilken bra dag det blev. Ibland är det smidigt att ha lite enklare maträtter att tillgå när tiden är knapp.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Köttbullar är alltid gott. Och går att kombinera på så många olika sätt. =)
  Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Oj vad det såg gott ut med köttbullar! Fast jag ska inte klaga - här får vi superbra mat också :-)
  Ha det gott!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.