2019-08-22

Det kom lite grann


Det började redan på natten att regna rejält. Vi var tvungna att skjuta till vårt sovrumsfönster för regnet slog så hårt mot det så att det regnade in genom myggnätet.

På morgonen när vi skulle iväg till jobbet var det riktigt svart och några enstaka regndroppar envisades att komma ner. Men det dröjde inte länge förens himlen öppnade sig igen och det bara vräkte ner.

Vi svängde av från AP-7:an för att komma till jobbet, men det blev till att bara köra ut ur rondellen och på AP-7:an igen. För där stod polisen och dirigerade om trafiken för vägen var översvämmad så det gick inte att åka där.

Senare när vi skulle åka hem igen så var det fritt fram att åka på vägen men det var översvämningar lite var stans på den en bra bit innan vi kom ut på AP-7 och kunde ta oss hem.

Nu får vi se när nästa skyfall kommer. Kanske när höststormarna är här.


Mörkt och grått när vi stack iväg.

 Lite sjöar på vägen lite här och där.

 Sedan blev det bara värre.

Och värre.

5 kommentarer:

 1. Oj, det var inte lite vatten inte!
  Hoppas ni har det torrare idag ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Jösses vilket skyfall. Ska tänka på det när jag klagar på regnet här hemma. Det är ju inget jämfört med det som kom hos er. Men det torkar väl upp ganska snabbt när solen kommer fram igen.
  Jag hoppas att din mamma är på bättringsvägen nu. Bra att ni reser till Sverige snart. Så ni får ses.
  Ha en bra Torsdag nu. Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Oj, det var verkligen ett rejält skyfall ni drabbades av. Förmodar att det blir så när det inte regnar lika ofta. När jag var i Brasilien kom det också rejäla skyfall och jag hade aldrig trott att det kunde regna så mycket.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Det svämmar verkligen över snabbt på vägarna runt om i Costa Blanca när regnen kommer. Otäckt när man hamnar mitt i det...

  Hoppas ni får en mindre blöt dag idag!

  SvaraRadera
 5. Det var ett rejält skyfall...kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.